Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Aναστέλλεται η εμποροπανήγυρη για τον εορτασμό της Παναγίας

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο της προσπάθειας περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού (Covid- 19) και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 της υπ. αρίθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 52831/28.08.2020 (ΦΕΚ 3573/τεύχ. Β΄) Κ.Υ.Α., ανακοινώνει ότι αναστέλλεται η διενέργεια της εμποροπανήγυρης, που πραγματοποιείται με την ευκαιρία της θεομητορικής εορτής του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2020, στο Λουτράκι.

Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Παναγίας Γιάτρισσας, Πολιούχου του Λουτρακίου, με περιορισμένο αριθμό επίσημων προσκεκλημένων και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με την αναβολη τις εμποροπανηγυρης παρα πολλες οικογενειες που το εισοδημα τους εξαρταται απο τα πανηγυρια που γινονται ολο το χρονο στην Ελλαδα ολοι η χρονια για αυτους τους ανθρωπους και τα παιδια τους θα ειναι παρα πολλη δυσκολη αλλα εσεις ολοι που βγαλατε την κακια σας αυτο δεν το σκεφτεστε καθολου

  2. Aναμενόμενο μετά τα πολλαπλά κρούσματα κορονοϊού. Γιατί αν γινόταν, το 1/3 των παρευρισκομένων θα ήταν χωρίς μάσκα. Ωραία μαγκιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog