Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Super League: Ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου – Σήμερα η κλήρωση

- Advertisement -

Μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη σέντρα του ελληνικού πρωταθλήματος επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ της Nova και των πέντε τηλεοπτικά άστεγων ΠΑΕ.

Κάτι που σημαίνει πως οι ομάδες προχωρούν στην υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος, στην κλήρωση και στη… σέντρα την ερχόμενη Παρασκευή (11/9).

Ηταν η βασική προϋπόθεση που είχαν θέσει οι πέντε μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό προκειμένου να δώσουν την έγκρισή τους για την έναρξη.

Εν τέλει βρέθηκε η πολυπόθητη λύση στο θέμα των τηλεοπτικών της Super League, καθώς οι ΟΦΗΠαναιτωλικόςΒόλοςΛαμία και Απόλλων Σμύρνης, έδωσαν τα χέρια με τη Nova για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τους.

Αυτό σημαίνει ότι στη Γενική Συνέλευση που είχε αναβληθεί δύο φορές στη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπογραφεί τελικά η προκήρυξη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ για σήμερα (4/9) το απόγευμα (19.00) είναι προγραμματισμένη και η κλήρωση.

 

Δείτε ακόμα:

Έναρξη προπονήσεων τμήματος στοίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου

Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου ποδοσφαίρου λόγω κρούσματος- Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παμε για το 46 πρωτάθλημα όπως καταλαβαινετε δευτεροτριτοτεταρτακηδες 🤩🤩Πιστεύει κανείς ότι δεν θα πάρει αλλά 6-7 συνεχόμενα η αρμάδα του Πένδρο ?Και μην μου πει κανείς πουλήσατε όλους τους καλούς !Λεναια υδρα ο θρύλος !και έχεις και γατονια στην διοίκηση και προεδραρα με money 💰 που έχουν κάνει τα κουμάντα τους !Να μου πεις έλα ρε εσυ Αντρέα σαν να κλέβεις Εκλησια είναι το πρωτάθλημα με όλους τους αντιπάλους σου στα μαύρα τους τα χάλια !!Αυτο δεν είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού !!Αν τα κονομησει από το Pao tv 📺 ο Άφραγκου 😂έχετε ελπίδες !!Για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βάλτε τα κάτω να φτιάξετε ομάδα μηπως ξαναπάρετε τίποτα μετά από 20 χρόνια !επομενος πρωταθλητής έχει σειρά ο Βαζελος !!Αντε γεια μας

  2. Άλλο ένα πρωτάθλημα για τον ολυμπιακό άλλη μια φορά πρωτάθλημα 46 το 🏆Δεν πιστεύω κανένας αμπαλος δευτεροτριτοτεταρτους σχολιαστής εδώ να έχει αμφιβολία για αυτό. Μην νομίζουν μερικοί ότι επειδή έφυγαν βασικά στελέχη του περσινού ροστερ θα έχουμε πρόβλημα. Λεναια Ύδρα είμαστε γατάκια. Υπάρχει και θα έρθει υλικό που δεν θα φανεί καθόλου οι απώλειες! Έχει γνώση ο Πρόεδρος έχει λεφτά πήρε λεφτά επίσης άρα no problem 🤠

  3. Τα είπαμε αδελφέ 19:19. Ο Ολυμπιακός έχει συνολικά στην μακραίωνη ιστορία του μόνο 2 πρωταθλήματα. Ένα λιγότερο από εμάς, ενώ πλησιάζει απειλητικά να τον ισοφαρίσει η Λάρισα. Τα υπόλοιπα είναι απλά emojis που βάζει εδώ ο μεσήλιξ για το θεαθήναι. Μη κολλάς. Μιχος

  4. Καλώς τα παιδιά με τα πέτσινα 😂😂Το τι πιστεύουμε εσεις και εγώ δεν αλαζει την ιστορία βρε μάγκες !!η Ιστορία γράφει Ολυμπιακός 45 προς 46 ΠΑΟ 20 ΑΕΚ :12 κλπ 😎🏆Μου λέτε πέτσινα πρωταθλήματα !Να σου πω και εγώ πέτσινα πρωταθλήματα του Βαζελου και της ΑΕΚ !!Ετσι δεν βγάζουμε άκρη !!Αυτα γίνονται και άλλου να σπρώχνετε λίγο και ο δυνατός !!Το έχω γράψει άπειρες φορές ρομαντισμός δεν υπάρχει πλέον στο τόπι !μπιζνα είναι και οποις μπορεί ακολουθεί !θα βάλεις για να πάρεις !Αν δεν βάλεις και πηγαίνεις να το πάρεις όπως το πήρε ο ΠΑΟΚ πέρσι θα φας τα μούτρα σου στην πορεία !Διαχρονικη αξία είναι μόνο ο Ολυμπιακός που έχει διοίκηση ,επιτελείο ,και έχει ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου !!Καλη χρόνια στις ομάδες !η πρώτη θέση είναι πιασμένη 😂😂46

  5. Το έγραψε ο άνθρωπος σε άπταιστα ελληνικά. Ο δυνατός σπρώχνετε, μας λέει, και λίγο από την διαιτησία. Γι’αυτό ο δυνατός μετά πάει στην Ευρώπη που εκεί δεν υπάρχουν αυτά τα σούργελα Σπάθας, Καζναφέρης, ΕΠΟ, Θωμάς Μητρόπουλος κλπ. και τον τσακίζουν με 7αρες για να γελάει η Ευρώπη. Ποιοί είναι οι Γουλβς? Οι ανύπαρκτοι. Τον έστειλαν στα τσακίδια και χωρίς φιλάθλους οι άνθρωποι.

  6. Εσυ βρε αδερφε με τα άπταιστα ελληνικά διαβάζεις προσεχτικά τι έγραψα ??(αυτά γίνονται και άλλου να σπρώχνετε λίγο και ο δυνατός )Αυτο σημαίνει σε άπταιστα ελληνικά άλλες χώρες που υπάρχουν οι δυνατές ομάδες !,!δεν φταίω εγώ αν δεν καταλαβαινεις και ουτε πρέπει να τα κάνει πενηνταράκια ο Αντρεας για μερικούς !!Παιξε εσυ πρώτα Ευρώπη και άσε την κριτική για τον θρύλο !!ειδαμε και τους τελευταίους πρωταθλητές Ελλάδος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τι έκαναν Ευρώπη χωρίς την βοηθεια που είχαν στην Ελλάδα πρόπερσι και πέρσι !!ερχομαι στα λόγια σου ειδες πονηρέ μου φίλε !!Εκτός αν μου πεις ότι τα πήρε δίκαια η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κέρδιζε την Μίλαν και την Κυριακή δεν μπορούσε να κερδίσει το Βόλο !!Κουρασμενα ήταν τα παιδιά εγώ στο λέω !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog