Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος Regularity, το 5ο Rally Regularity Κορίνθου

- Advertisement -

Πιστοί από το 2016 στο ραντεβού τους, οι “κλασσικοί” συναντήθηκαν σήμερα για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος Regularity, το 5ο Rally Regularity Κορίνθου.

Οργανωτής είναι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκίνητου Κορινθίας με την αρωγή του Triskelion και την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΚΕ.Π.Α.Π.) του Δήμου Κορινθίων.

Το Rally Regularity Κορίνθου αποτελεί την συνέχεια του RR Σικυωνιών όπου συγκεντρώνει σταθερά φίλους και συμμετοχές τα 5 τελευταία χρόνια.

Φέτος οι διαδρομές που έχουν επιλεγεί είναι κυρίως στην Ανατολική Κορινθία. Με 7 Δοκιμασίες ακριβείας, 14 μετρήσεις και απαιτήσεις στην πλοήγηση που θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε πλήρωμα να διακριθεί.

Ονόματα όπως Αλμυρή, Ρυτό, Σοφικό, Φανερωμένη και Αγγελόκαστρο μεταξύ των προσεκτικά επιλεγμένων Ειδικών Δοκιμασιών, πάντα με καλό οδόστρωμα και σεβασμό για το κλασσικό όχημα και τον κάτοχο του.

Η εκκίνηση των 52 συμμετοχών δόθηκε παρουσία του Υφυπουργού Έρευνας και Τεχνολογίας κ.Χρίστου Δήμα και του Δημάρχου Κορινθίων κ. Νανόπουλου

 

Δείτε ακόμα:

Σοβαρά επεισόδια μετά το “φιλικό” Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στο “Ελ Πάσο”

Κλήρωση Super League: Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog