Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σοβαρά επεισόδια μετά το “φιλικό” Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στο “Ελ Πάσο”

- Advertisement -

Απογευματινές ώρες του Σαββάτου στην Καλλιθέα Αττικής μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ομάδα 200 ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα με σιδερόβεργες, μεταλλικά στειλιάρια, καθώς και βόμβα μολότοφ εναντίων αστυνομικών της Ομάδας Δράση, που βρίσκονταν στο σημείο.

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην Καλλιθέα μετά την λήξη του «φιλικού» αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Ομάδα περίπου 200 ατόμων επιτέθηκε απρόκλητα με σιδερόβεργες, μεταλλικά στειλιάρια, καθώς και βόμβα μολότοφ, η οποία δεν ανεφλέγη εναντίων αστυνομικών της Ομάδας Δράση, που βρίσκονταν στο σημείο.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών συνελήφθη ένας 20χρονος Έλληνας που συμμετείχε στην επίθεση, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κράνος, στειλιάρι, μεταλλική ράβδος και γυάλινο μπουκάλι.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9 βόμβες μολότοφ, αυτοσχέδιος εμπρηστικός εκρηκτικός μηχανισμός (Α.Ε.Ε.Μ.) αποτελούμενος από δύο πλαστικά μπουκάλια περιέχοντα βενζίνη, με προσαρμοσμένη κροτίδα, 4 σιδερένιοι μεταλλικοί ράβδοι, 6 μεταλλικοί σωλήνες, 4 ξύλινα στειλιάρια, 3 λαιμοί από γυάλινα μπουκάλια, με προσαρμοσμένο σε αυτούς ύφασμα, φωτοβολίδα χειρός, ξύλινο πόδι τραπεζιού, κράνος, υφασμάτινη κουκούλα τύπου FULL FACE, γάντια χειρός και τσάντα.

Κατά την επίθεση από τους χούλιγκανς τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γ.Σ.Ν.Α., ενώ προκλήθηκαν φθορές σε δύο σταθμευμένα οχήματα και δύο υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες.

Σε βάρος του συλληφθέντα και των λοιπών ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στου Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για διατάραξη της κοινής ειρήνης, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών κατά συναυτουργία, βαριά σωματική βλάβη σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας τους κατά συναυτουργία, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

 

Δείτε ακόμα:

Κλήρωση Super League: Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου ποδοσφαίρου λόγω κρούσματος- Οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε ξέρετε τι θυμήθηκα τώρα με τους βαζελες που είχαν πιάσει τον λόφο για να δουν το ματς ?Κάποτε πιτσιρικια καναμεκαι εμεις το ίδιο !!παλιοί θα θυμούνται που βλέπαμε σινεμά από την μάντρα στονΑλσο κυρίως !!τοτε έρχονταν ο υπεύθυνος του σινεμά και μας έριχνε νερό με το λάστιχο 😂😂😂Ωραία χρόνια !!Παντως ο νέος κουτς της Παναθας είπε στους παίχτες να πάνε εκεί κοντά να τους χειροκροτήσουν !Μαθαινει γρήγορα ο Πογιατος

  2. Τι γίνετε εκεί στο μπλοκ με τα σχόλια μου? Θα τα παίρναμε η θα γίνετε λογοκρισία μόνο για τον Αντρέα! Αν κόβετε τα δικά μου για το ύφος μου η χαρσκτηρισμους πάντα σε απάντηση σε άλλους σχολιαστές με το ίδιο και χειρότερα ύφος και χαρσκτηρισμους. Έχω γράψει 5 φορές το ίδιο σχόλιο απάντηση στον σχολιαστή Ντεταρι 7 και σε κάτι άλλους και δεν τα περνάτε. Δεν νομίζω να μην τα στείλω. Παρακαλώ πολλή αν θέλετε να υπάρχει ισονομια εδώ μέσα όπως μου γράφουν να μπορώ να γράφω και εγώ Αν δεν θέλετε να χαλάει ο Αντρέας το επίπεδο να κόβετε και σχόλια εναντίον μου. Ευχαριστώ να περάσει για να δουν και οι άλλοι μήπως νομίζουν ότι δεν τους απαντώ

  3. Σαν τα πεντάχρονα…δεν μου δίνετε καραμέλες. Δεν δημοσιεύετε τα σχόλια μου. Λες κι αν τα διαβάσουμε, θα αλάξουμε γνώμη ή θα μορφωθούμε. Άντε από κει ρε …!!

  4. Όχι πονηρέ 1721 !!Δεν σχολιάζω για να σου μάθω εσένα του κολλημένου κάτι !εσυ ξεροκέφαλος φαινεσε και δεν αλλάζεις τώρα στα γεράματα που λεμε !!Οταν γράφει κάτι κάποιος εναντίον μου και δεν μου περνάει το μπλοκ σχόλιο απάντηση δεν νομίζω να είναι δίκαιο και δημοκρατικό !!Εσυ αν σου έλεγα εγώ κάτι η κάποιος άλλος και του απαντούσες και δεν πέρναγε δεν θα στράβωνες !εγω στραβώνω γιατί τα σχόλια δεν είναι υβριστικά γιατί ο ΑντρεαςΔεν βρίζει !!Υφος έντονο εχεουν τα σχόλια αλλά χαρακτηρισμούς σαν κάτι νούμερα σαν τον Αθανάσιο που συνεχίζει να εμπλεχει κύριες στα σχόλια του !Ξεκολα ρε Αθανάσης με εμένα μιλάς άσε της κύριες από έξω σαν το Ζήκο το κανείς που μάλωνε με τον Ριζο και τον κράταγε η Μαρικα !!Αντε γεια μας

  5. Λοιπον ας αφήσουμε ταυς καυγάδες και τις εξυπνάδες και να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά!!Ας ξεπεράσουμε το κόλλημα που έχω γιατί γράφετε ανωνυμα σχόλια και να το πάω στο λόγο που δεν γράφετε όνομα και επίθετο !!εχω ρωτήσει και παλαιότερα και κανείς δεν απάντησε !!κανει τζιζζ που λέει και ο Παύλαρας !!Ολοι εσεις Λοιπον θα έχετε ένα λογο ισως σοβαρό που το κάνετε !φοβαστε μην πέσει παντόφλα από την κυρα σας ?μην σας βάλει χέρι η πεθερά σας ?μηπως χάσετε την δουλειά σας ,μηπως δεν βρίσκετε δουλειά αν ψάχνετε !Αυτον τον λόγο θέλω αν μπορεί ένας από όλους εσάς να μου ρε εσυ ουαλλε τρελε για αυτο τον λόγο δεν βάζουμε όνομα !!ισως να έχετε 1000 δικιά και να είμαι εγώ ο κουτός που σχολιάζω τόσο καιρό επώνυμα .!!Αν θέλει κάποιος ας μου λύσει την απορία !!

  6. Με τα πενταχρονα κάθομαι και τρώω τον χρόνο μου δυστυχώς!! Και όταν κσθομα και γράφω ένα σχόλιο απάντηση όχι υβριστικό αλλά με το ύφος ίσως την ειρωνεία αλλά ποτέ με την κακία και κόμπλεξ προς εμένα και δεν περνάνε λογικό είναι να πω και εγώ γιατί με κόβεις αγαπητό loutrakiblog? Ο Αντρέας αν γράψει *αντε από εδώ ρε*όπως εσύ θα με κόψουν να μην γίνει “καφενείο” το μπλοκ. Αν είμαστε όμως στο καφενείο και μου έλεγες εσύ και οι άλλοι αυτά που γράφετε και μου έλεγες “αντε από εδώ ρε” οι τους άλλους χαρακτηρισμό και επίθετα, η εγώ ή κάποιος άλλος παρώντας θα σου έβαζε το λιγότερο τις φωνές η θα σου ζητούσε το λόγο!! Ποιος είναι το πενταχρονα

  7. Αντρεα, εμενα η πεθερα μου, μου βαζει χερι οταν ξοδευω περισσοτερα απ οσο κρινει εκεινη οτι πρεπει να ξοδευω! Φαντασου δηλαδη να τολμουσα να της ζητησω και τιποτα δανεικα, η ακομη χειροτερα και αγυριστα! Ουτε καν να το διανοηθω! Ο αδελφος μου παντως ητανε πιο καπατσος και προνοητικος, αν οχι και πιο τυχερος, διοτι οταν σκοπευε να παντρευτει το ψαξε πολυ καλα το ζητημα “πεθερικα”, με αποτελεσμα και να καλοπεσει και να ευτυχησει ως προς αυτο!!

  8. Στο θέμα της πεθεράς Τάκη δεν μπορώ να δώσω της γνώςεις μου και την εμπειρία μου γιατί όπως νομίζω σε εσένα ειχα σχολιάσει ,από την δίκη μου πεθερά δεν ειχα το παραμικρό παράπονο αντίθετα μάλιστα με βοήθησε και στην προσαρμογή μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην θρυλική Ουαλλια !δυστυχως πάνε 8-9 χρόνια που δεν είναι πια μαζί μας !τα περίπου 30 χρόνια που την γνώριζα ουδέποτε παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα !Ελαφρυντικο ισως ότι Ε ήταν ουαλλεζα πάλι δεν παίζει γιατί και στο εξωτερικό υπάρχει το θέμα με τις mother in low 😳😳😳😳Αν έβαζες επώνυμο σχόλιο μπορούσε και να σε αποκαλύψει ξερεις και να σου έλεγε δεν ντρεπεσε μαλώνεις με τον κόσμο στο loutrakiblog 🤪🤪Καλησπερα Τάκη

  9. Κάτι ειχα γράψει και στον σχολιαστη που μας έλεγε ότι πλενόμουν από το αλεύρι !!το αλεύρι φεύγει με το νερό !Αυτο που εσυ έχεις επάνω σου δεν ξεπλένετε να ξερεις !εσυ ετσι θα μείνεις λερωμένος μια ζωή !ουτε νερά ουτε σαπούνια Μασσαλιας ουτε τίποτα άλλο καθαριστικο σε καθαρίζει !!Παντως φταίω και εγώ λίγο που καθομαι και απαντάω σε κάθε ένα που δεν έχει τι να κάνει και περιμένει τον Αντρέα και τον κάθε Αντρέα να σχολιάσει και να πει την κακιά του !ναι φιλαράκο !αυτο είναι κακιά που λες εσυ !ουτε εξυπνάδα ουτε αστείο ουτε κάν βρισιά είναι !!τι να κάνουμε βρε αδερφε ετσι εισε δεν θα σε αλλάξουμε !τωρα ετυχε να είμαι εγώ αύριο θα λες την κακιά για κάποιον άλλο !!Αυτο είναι ποιο ήπιο σχόλιο και θα περάσει νομίζω !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog