Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κορινθία: Εισβολή αστυνομικών σε οινοποιείο. Συνελήφθη ο οινοποιός και κατέληξε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο

- Advertisement -

Σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών και φίλων αυτόπτων μαρτύρων, μήνυση ενώπιον του Εισαγγελέα Κορίνθου, καθώς και αγωγή κατά παντός υπευθύνου, ετοιμάζεται να καταθέσει ο γνωστός οινοποιός Θανάσης Παπαδάς που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νεμέας.

Ο κ. Παπαδάς, ιδιοκτήτης του “Οινοποιείο Παπαδά” και του “Αμπελώνες Χαρίτου”, μαζί με την οικογένεια και τους συνεργάτες του είχαν σχεδιάσει να περάσουν τη γιορτή του τρύγου, όπως γίνεται σε κάθε σπίτι άλλωστε στον τρύγο των σταφυλιών.

Δείτε εδώ

Αρκετοί παρευρισκόμενοι ήταν καθήμενοι, τηρούσαν αποστάσεις και οι περισσότεροι, όχι όλοι, φορούσαν μάσκες. Σημειώνεται ότι η εκδήλωση για τη γιορτή του τρύγου και της παρουσίασης των κρασιών του έγινε σε εξωτερικό χώρο.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, λίγο πριν ξεκινήσει ο τρύγος, μεγάλος αριθμός αστυνομικών «εισέβαλε» στον χώρο του με ιδιαίτερα έντονο και επιθετικό τρόπο, όπου στην συνέχεια τον έριξαν στο έδαφος για να του περάσουν χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης κανείς δεν του απήγγειλε την κατηγορία σύλληψης, ενώ παράλληλα οι παρευρισκόμενοι που δεν φορούσαν μάσκα έλαβαν πρόστιμο.

Ο Θανάσης Παπαδάς έχει προβλήματα υγείας με την καρδιά του και, αμέσως μετά τη σύλληψη, κατά την οποία – σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων – ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ ποια ήταν η παράβαση που τον οδήγησε στο τμήμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο νοσοκομείο Κορίνθου, συνέπεια της βιαιότητας που δέχτηκε.

Όπως συγκεκριμένα καταγγέλουν οι οικείοι του, κατέληξε στο Νοσοκομείο φρουρούμενος σα στυγνός εγκληματίας από τρεις αστυνομικούς.

Η γυναίκα του κ.Παπαδά, η γνωστή ηθοποιός Ειρήνη Βελιμαχίτη – ιδιοκτήτρια του Green Theatre Αρχαίων Κλεωνών – σε ανάρτηση της αναφερόμενη για το περιστατικό έγραψε τα εξής:

Συνελήφθη την ώρα του τρύγου μέσα στο σπίτι του- Οινοποιείο με το πρόσχημα της μάσκας , όντας καρδιοπαθης οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου φρουρούμενος από αστυνομικούς …. μπήκε η ζωή του σε κίνδυνο• όχι από τον covid..

Ο κ.Παπαδάς υποψιάζεται ότι αυτή η συμπεριφορά εναντίον του μπορεί να έχει «πολιτικά κίνητρα» ή ότι κάποιος θέλει να τον πλήξει επαγγελματικά. Πριν από δύο χρόνια δε, όπως ανέφερε, είχε καεί ολοσχερώς η κατοικία του.

 

Δείτε ακόμα:

Λουτράκι: Kίνδυνος, θάνατος, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς…. (εικόνες)

Συνελήφθη 18χρονος για την δολοφονία άνδρα στη Μάνδρα Αττικής

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog