Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάτρα: Έβγαλε τον σκύλο του βόλτα και άρχισαν να τον πυροβολούν

- Advertisement -

Ενδοοικογενειακές διαφορές φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος Πατρινού που ερευνά η αστυνομία.

Ο εκπαιδευτής σκύλων και πρώην προπονητής πυγμαχίας κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένοπλη επίθεση  περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, έξω από το σπίτι του. Όταν το παραλίγο θύμα επέστρεψε στο σπίτι του, θέλησε να βγάλει τον σκύλο του.

Βγαίνοντας  στον δρόμο, αντιλήφθηκε την παρουσία αγνώστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του. Εκείνη την στιγμή, έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης πρόλαβε και εξαφανίσθηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά της αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, το παρολίγον θύμα της επίθεσης υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεσης, γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει οικονομικές διαφορές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελλόμενη, αρνείται τα όσα τις καταμαρτυρεί ο άνδρας και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

 

Συνελήφθη 18χρονος για την δολοφονία άνδρα στη Μάνδρα Αττικής

Ολοκληρώθηκε το κάλεσμα διαμαρτυρίας γονέων, στο Λουτράκι, για την χρήση μάσκας στα σχολεία

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog