Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συλλυπητήρια επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βασίλη Νανόπουλο

- Advertisement -

Τα θερμά συλλυπητήρια τους προς τον δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του Αγγελικής Γιώτη – Νανοπούλου, εκφράζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η πρόεδρός της, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κόρινθο

«Σεβόμενοι το πένθος του Δημάρχου και των οικείων του, η αναλυτική ενημέρωση για την περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής.

Η κυρία Αγγελοπούλου βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κορίνθου και παρέθεσαν από κοινού με το δήμαρχο κ. Νανόπουλο συνέντευξη Τύπου για τα 200 χρόνια του ελληνικού κράτους. Παρόντες ήταν ο πολιτικός κόσμος της Κορινθίας, όλοι οι δήμαρχοι, ο υπουργός κ. Νίκος Ταγαράς η βουλευτής κ. Μαριλένα Σούκουλη και πλήθος δημοσιογράφων.

Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθία

 

Η κ. Αγγελοπούλου στο άκουσμα της θλιβερής είδησης έσπευσε αμέσως στο Νοσοκομείο Κορίνθου να συμπαρασταθεί στον κ. Νανόπουλο.

 

Αύριο το τελευταίο αντίο στην Κική Νανοπούλου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog