Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη του δρόμου Νεμέα – Κιάτο

- Advertisement -

Προγραμματική σύμβαση για τη μελέτη του δρόμου Νεμέα – Κιάτο υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους δημάρχους Νεμέας Κώστα Φρούσιο και Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο.

Η υπογραφή της εν λόγω σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και των δύο δήμων της Π.Ε. Κορινθίας -σήμερα Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε., στην Κόρινθο-, αφορά ειδικότερα την εκπόνηση προωθημένης αναγνωριστικής μελέτης οδοποιίας και την σύνταξη φακέλου έργου για τη δημοπράτηση όλων των επιμέρους μελετών αναφορικά με την ωρίμανση του έργου οδικό τμήμα Νεμέα – Κιάτο.

“Η υπογραφή της σύμβασης αυτής συνιστά σπουδαίο βήμα προς την υλοποίηση του εν λόγω οδικού άξονα μεταξύ των δύο πόλεων, ο οποίος αποτελεί πάγιο αίτημα χρόνων για τις εν λόγω περιοχές” τόνισε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι ένα από τα δύο έργα που δικαιούται να προτείνει η Περιφέρεια για ένταξη στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα είναι η αστική ανάπλαση περιοχής της Νεμέας.

 

Οι τρεις υγειονομικοί σύλλογοι του Νομού Κορινθίας ανακοινώνουν, από κοινού, την απόφαση τους

Αυτά είναι τα σχολεία που θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα στους Αγίους Θεοδώρους και στην Κόρινθο

Λουτράκι: Kίνδυνος, θάνατος, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς…. (εικόνες)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο δρόμος ποσειδωνία λουτράκι πότε θα ασφα λτοστρωθεί επιτέλους . ? Ο κόσμος κάνει ροντέο τα αυτοκίνητα . Ντροπή για το δήμο λουτρακίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog