Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

‘Οι Έλληνες να σωπάσουν για να μην γίνουν… “μεζές”!’ δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

- Advertisement -

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ενώ καταφέρθηκε και κατά του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

«Όσοι εξυφαίνουν συνωμοσίες εις βάρος της Τουρκίας, όπως και στο παρελθόν, θα υποστούν και σήμερα πανωλεθρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για να μειωθεί η ένταση (σ.σ. στην Ανατολική Μεσόγειο) απλώς αρκεί να σιωπήσουν ορισμένοι. Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλώς να σιωπήσουν» δήλωσε ο Ακάρ, προσθέτοντας χαρακτηριστικά

«Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στη γειτονική μας Ελλάδα να μην επιτρέψει να την χρησιμοποιήσουν για χάρη των συμφερόντων ορισμένων χωρών και να μην γίνει ο ‘μεζές’ τους (σ.σ. το ορεκτικό τους) για τον σκοπό αυτό».

Αναφερόμενος στον Γάλλο πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας είπε σε ύφος που πρόδιδε εκνευρισμό:

«Προσπαθούν να προκαλέσουν ρωγμή στην ενότητα και την ακεραιότητά μας, υπερβαίνοντας τα όρια και τις δυνάμεις τους. Τα λόγια τους αυτά που στοχεύουν να δημιουργήσουν διχόνοια δεν έχουν κανένα αντίκρισμα στο έθνος μας».
Πηγή

 

Συλλυπητήρια επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βασίλη Νανόπουλο

Αύριο το τελευταίο αντίο στην Κική Νανοπούλου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειναι λαθος ο τιτλος δεν ειπε αυτο.Το αντιθετο .<<Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στη γειτονική μας Ελλάδα να μην επιτρέψει να την χρησιμοποιήσουν για χάρη των συμφερόντων ορισμένων χωρών και να μην γίνει ο ‘μεζές’ τους>>Δηλαδη οτι καποιοι (ο νοων νοειτο ποιοι) βαζουν την Ελλαδα να δουλευει για τα δικα τους συμφέροντα και γινεται ετσι ο μεζες τους.Ο Ακαρ εχει απολυτο δικιο και ξερουμε ποιους εννοει εδω.Αυτο δεν γινεται μονο τωρα.Εχει ιστορια αιωνων αυτη η μιζερια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog