Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας: Έκτακτη ενημέρωση για την κακοκαιρία Ιανός

- Advertisement -

Σύμφωνα με το με αριθμ. πρωτ.: 161099/16-9-2020 Έκτακτο Δελτίο Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, θα επικρατήσει κακοκαιρία στην κεντρική και νότια Ελλάδα από το απόγευμα της Πέμπτης (17-09-2020) ως και το Σάββατο (19/9/2020). Η εν λόγω κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους.

Κατόπιν τούτου, εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή σε όλους τους πολίτες, να ακολουθούν τα μέτρα και τις υποδείξεις των αρμοδίων εμπλεκομένων φορέων (Αστυνομικής Διεύθυνσης και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα από πτώσεις αντικειμένων που δύναται να προκαλέσουν τραυματισμούς. Επιπρόσθετα, οι πολίτες πρέπει να μην υποτιμήσουν την ένταση, την έκταση και την σοβαρότητα των καιρικών φαινομένων και πρέπει να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.

Τέλος, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr) προκειμένου να ενημερώνονται για τα μέτρα προφύλαξης καθώς επίσης και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) προκειμένου να παρακολουθούν τα τακτικά δελτία καιρικών συνθηκών.

korinthia-ianos

 

Ιανός: Εκτακτη σύσκεψη λόγω καιρού στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προσταίας

Καιρός: Η κακοκαιρία ‘Ιανός’ θα χτυπήσει και την Πελοπόννησο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog