Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για τον Ιανό

- Advertisement -

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων για την επερχόμενη κακοκαιρία «Ιανός» που θα «χτυπήσει» την Ελλάδα. Συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν φρεάτια προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι επιπτώσεις του καιρικού φαινομένου.

Παρακαλούνται οι πολίτες:

  • Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
  • Να βεβαιωθούν ότι τα λούκια και οι υδρορροές των κατοικιών δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.
  • Να αποφεύγουν να διασχίζουν χειμάρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους
  • Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).
  • Να προφυλαχτούν αμέσως κατά τη διάρκεια μιας χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.
  • Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και γενικά από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (π.χ. γλάστρες, σπασμένα τζάμια κλπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).
  • Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.

 

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και αθλητικών χώρων στο Δήμο Κορινθίων

Ευχαριστήρια επιστολή για το Νοσοκομείο του Άργους: ‘Έσωσαν το παιδί μας’

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μόνο σε κεντρικούς δρόμους του Λουτρακίου.. Στην περαχωρα τα φρεατια είναι γεμάτα σκουπίδια άσε τα δέντρα έτοιμα να ξεριζωθουν. Όταν θα γίνει ζημιά τότε να δούμε τι θα πουν.

  2. ΡΕ παιδιά μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ πέρασα στις 10,30 και γινόταν το έλα να δεις με τους εργαζόμενους να πίνουν την μπύρα τους.. Δήμαρχε σε θέλω αύριο όταν θα γίνουν πλυμμηρες να δούμε τι θα πεις.

  3. Έχουμε κορονοιο χτυπάει η σειρήνα του 112 χουμε Ιανό χτυπάει το 112 θα πάθουμε κανένα έμφραγμα με τις σειρήνες τι νο θα χτυπήσει; 🤣

  4. Εγώ δεν φοβάμαι τα έχει όλα στη εντέλεια ο δικός μας ο δήμος.😁😁 Μόνο τους κάδους να ασφαλισουν που με τον πρώτο αέρα σεργιάνιζουν σαν τουρίστες.

  5. Μάλιστα από εξυπνάδες άλλο τίποτα δεν είπαΝα ψηφίσεις Μαρία δεν είναι μόνο αυτήΤώρα που σε διοικούν η υπάρχουσα δημοτικήΑρχή πως έχουμε γίνει; Το τρεις λαλούνΚαι δυο χορεύουν κτυπα το ντεφι

  6. Αδερφέ αυτό με την τριχιά πρέπει να είναι από τα κορυφαία που έχουν γραφτεί 😂😂😂Τωρα έχουμε και τυφωνιολογους στις ειδικότητες που έχουν οι πατριώτες μας 🙄🙄Εσύ με το “είναι καλό παιδί” με θέλεις τίποτα? Ξυνεσε στην γλίτσα του τσοπάνη και βλέπω να έρχετε και κάνας άλλος τυφώνας από Βρετανία μεριά!!Φρονιμα και να προσέχεις τώρα με τους αέρηδες μην σου πάρουν ότι μυαλό σου έχει απομείνει 😎Αντε γειά μας καινά προσέχετε τώρα με τον άσχημο καιρό και τα κακά και τα κακά παιδιά 😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog