Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

CVC Capital εναντίον Comer Group για την MIG

- Advertisement -

Πριν από λίγους μήνες η Comer Group είχε προσφέρει περί τα 460 εκατ. για τα 550 εκατ. των δανείων προς τη Marfin Investment Group, τίμημα που χαρακτηρίστηκε κατ’ αρχήν ικανοποιητικό και για ορισμένους απροσδόκητα υψηλό.

Χθες ήταν η σειρά της CVC Capital για τη Marfin Investment Group (MIG).

Η υποβολή δεσμευτικής προσφοράς ανακοινώθηκε επίσημα από τη MIG στο Χρηματιστήριο και, όπως γίνεται γνωστό, περιλαμβάνει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους, που έχουν γνωστοποιηθεί στη διοίκηση της MIG.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (MIG) γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό ότι την 17/9/2020 έγινε αποδέκτης δεσμευτικής προσφοράς των επενδυτικών κεφαλαίων της «CVC CAPITAL PARTNERS» (CVC) για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στη «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» (VIVARTIA).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC περίοδο αποκλειστικότητας για τη διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 6/11/2020.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής η MIG θα προβεί στην πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα υποστηρίξει την εταιρεία στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και θα εξετάσει το εύλογο και δίκαιο των όρων της συναλλαγής που θα συμφωνηθούν.

Η πρόταση της CVC, όπως αναφέρεται στο zougla.gr, έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία o επενδυτικός όμιλος δείχνει διάθεση να συνεχίσει το μπαράζ επενδύσεων στη χώρα μας, μετά από τις αγορές των ιδιωτικών νοσοκομείων Metropolitan, Ιασώ General και Υγεία, τη συμμετοχή στο Skroutz.gr και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση της εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Γ. Γκιώνης: ‘Και στο Δήμο μας υπάρχουν κάποια κρούσματα’

Δ. Βασιλείου: ‘Η Εισαγγελία Κορίνθου άσκησε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου’

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog