Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για το Τμήμα HANDBALL του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

- Advertisement -

Το Τμήμα HANDBALL του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, συναισθανόμενη την ευρύτερη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και λαμβάνοντας υπόψη την μοναδική σχέση που έχει χτιστεί τα τελευταία χρόνια με τους φιλάθλους του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει την διάθεση καρτών οικονομικής ενίσχυσης του Τμήματος, όπου συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ HANDBALL για τη αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η ομάδα μας στην περσινή περίοδο  τερμάτισε  στην 4η Θέση, και  λόγου του Covid-19 δεν διεξάχθηκαν τα PLAY OFFS για την άνοδο στην HANDBALL PRΕMIER της A1 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Η ομάδα της πόλης μας φιλοδόξει να χαράξει την ίδια πορεία με στόχο την άνοδο, και την διάκριση στο κύπελλο Ελλάδος.

Η εμπειρία σε συνάρτηση με το ταλέντο των νέων παικτών από τις ακαδημίες του τμήματος , κάθε άλλο παρά απαρατήρητη θα πρέπει να περάσει φέτος και χρέος όλων μας είναι να είμαστε εκεί να τους στηρίζουμε, σε κάθε αγώνα τους, όπου καταθέτουν ψυχή και σώμα. Ο πιο απλός και έμπρακτος τρόπος είναι η κατοχή μιας κάρτας, η οποία σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά της

Ο κόσμος είναι το στήριγμά μας, είναι ο καθοριστικότατος υποστηρικτής μας, είναι αυτός που θα κοιτάξουμε στα μάτια, είναι το χέρι που θα μας συγχαρεί στη νίκη ή θα μας παρηγορήσει στην ήττα.

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει… γίνε και εσύ κομμάτι τις ομάδας μας! Προμηθεύσου και εσύ μια κάρτα ενίσχυσης και γίνε ο κρίκος που θα ενώσει την ομάδα μας να ανεβεί στο πιο ψήλο σκαλί της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όλοι μαζί είμαστε ένα!!! Όλοι μαζί μπορούμε!!! 

Πάρε θέση λοιπόν και μην ξεχνάς: το ταξίδι τώρα ξεκινάει…επιβιβάσου!!! 

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ Π. Τσαλδάρη 5 – Λουτράκι                 ☎ 27440 62600
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γενική Διαχειριστική- Σολωμού 5       ☎ 27440 22688
ΓΚΙΚΑΣ ΜΗΝΑΣ Tαβέρνα Καμάρες Καραϊσκάκη Γ. 45                  ☎ 27440 62745
ΤΥΦΤΙΚΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ                                                                 ☎ 6944 16 15 84
ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                                                                      ☎ 6937 31 84 30

 

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής Handball του Ποσειδώνα Λουτρακίου

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας του ΑΟΛ με τη Θύελλα Ραφήνας

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγουρα ασχετο αυτο που θα πω με την τρεχουσα αναρτηση, αλλα……………. Ολοι εδω οι φιλοι μας να εχουν ασφαλως ως πρωτη, κυρια και μονιμη επιλογη τους το http://www.Loutrakiblog.gr, αλλα και αμεσως μετα απαραιτητως και το http://www.zougla.gr. ΥΓ. Και αυτο γιατι ο… Μακης γνωριζει φυσιολογικα πολυ πολυ περισσοτερα απο οτι ο… Τακης σχετικα με τον Μαρινακη!

  2. Α ρε Τάκη σε ένα σχόλιο που να μην αναφέρεις τον Μαρινάκη δεν μας έχεις κάνει !!Αντε θα το κανονίσω εγώ που μιλάω με τον πρόεδρο να αποχωρήσει λίγο νωρίτερα και να αναλάβει ο Μιλτιαδης ο γιος του !Απο ότι ειδαμε και στην απονομή έχει μάθει την τεχνική να σηκωνει κούπα από τον πατέρα του !!Παμε και ένα σχόλιο για το σημαντικό αποψινό ματσάκι του ΠΑΟΚ !!φυσικα επιθυμώ καλό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ αλλά βλέπω ντόρτια 🎲Ευτυχως που έχουν μπροστά τον λουζερ τον Μπερκ !!Αλλα θα τον φυλάνε και θα κάνουν άλλοι την δουλειά !!

  3. Αγαπητε Μιχο, καλος, αξιοπρεπης, αλλα και αρκετα ατυχος χτες ο ΠΑΟΚ. Παντως στην Τουμπα προβλεπω να νικησει και να προκριθει “αερα πατερα”, για πρωτη φορα στην ιστορια του στους χρυσοφορους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ.

  4. Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα παντα. Με καλπικο πεναλντι ανοιξε ο δρομος ωστε να παρει την νικη ο Οσφπ απεναντι στο παγκοσμιο ποδοσφαιρικο μεγαθηριο που ονομαζεται Ομονοια. Μια ζωη κλεφτες και απατεωνες…

  5. Δεν θα έγραφα κάτι για το χθεσινό ματς αλλά ο αμπαλος θέλει να τα6ακουσει. Ρε εσύ με την Ομόνοια έπαιζα ομάδα για πέντε γκολ τι μου λες τώρα. Έχω και παράγκα στην Ευρώπη ρε εσύ και θα κλέβω και εκεί. Ρε εσύ εγώ δεν είμαι Παοκ που πανηγύρισε που έχασε με 2-1😂😂😂😂Ρε τι τους έχεις κάνει ρε θρυλε. Στον ύπνο τους πετάγονται. Πάρε εσύ τώρα καινούργιο καναπέ να βλέπεις τους κλέφτες και Αντε γειά

  6. Τάκη μου με βαζεις σε σκέψης αν ενημερώνεστε από την zougla !!στα έχω αναλύσει η αιτία πολλών κακών στο έρημο αυτο τόπο και στο τόπι και στην πολιτική ζωή γενικότερα είναι ο κίτρινος τύπος !!Λεει ο άλλος ο αμπαλος κλέψιμο πάλι !!Το ότι έπρεπε να είχε φάει 5 γκολ η Ομόνοια δεν το λέει !Και 0-0 να είχε λήξει το ματς θα κέρδιζε στην Κύπρο !

  7. Αγαπητε μου κυριε Μακη Τριανταφυλλοπουλε, διαβαζουμε συχνα την αξιολογη και αποκαλυπτικη ιστοσελιδα σας και νοιωθουμε… υπερηφανια και ριγη για το επιπεδο του αθανατου Ελληνικου ποδοσφαιρου! Χτες αναμφιβολα και σαφεστατα ο Ολυμπιακος ητανε η καλυτερη ομαδα και που αξιζε ασφαλως την νικη ακομη και με ενα ευρυ σκορ απεναντι σε μια “λιγη” και φοβικη ομαδουλα ονοματι Ομονοια, αλλα οχι παλι ρε γμτ μου να συμβει αυτο με ενα πετσινο “πεναλντι”, το οποιο και ανοιξε τον δρομο της επιτυχιας. Αλλα εχει μαλλιαση η γλωσσα μας να λεμε ξανα και ξανα στην ποδοσφαιρικη Ελλαδιτσα πως οση σχεση εχουνε τα οπισθια της μυλωνους με την καλλιγραφια, αλλη τοση σχεση εχει και ο Μαρινακης με την ηθικη και την εντιμοτητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog