Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Live streaming ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Παρακολουθήστε τη φιλική αναμέτρηση

- Advertisement -

Μια μεγάλη προσφορά του SDNA σε όλους τους αναγνώστες αποτελεί η LIVE μετάδοση του φιλικού αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. και θα μεταδοθεί αποκλειστικά και ζωντανά μόνο στο SDNA. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ τεστάρουν τις δυνάμεις τους, πριν μπουν στην τελική ευθεία.

Το τζάμπολ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο στις 6 το απόγευμα, καθώς μεταφέρθηκε κατά μία ώρα από την αρχική ώρα έναρξης κατόπιν επιθυμίας των δύο ομάδων. Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσω της υβριδικής τηλεόρασης του OPEN, πατώντας το κόκκινο κουμπί, εφόσον διαθέτετε smart τηλεόραση.

Παρακαλουθήστε LIVE την αναμέτρηση: 

Πηγή

 

Φιλικός αγώνας προετοιμασίας του ΑΟΛ με τη Θύελλα Ραφήνας

Κορινθία: Δύο ποδοσφαιριστές του Παννεμεατικού θετικοί στον κορονοϊό

- Advertisement -

54 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς κ χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας, θα πω ότι ο παοκ τείνει να γίνει ο ορισμός του λουζερ στην Ευρώπη. Η κακή εικόνα στα δύο ματς πρωταθλήματος έδειχναν το μέλλον, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν το είχα καταλάβει. Μια ομάδα κατώτερη του παοκ η έστω όχι καλύτερη τον κέρδισε δύο φορές… Έχω βαρεθεί να βλέπω τον παοκ να παίρνει καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς κ να τον γυρνάνε ταινία στη ρεβάνς της τουμπας. Κ αντε ο αγιαξ κ οι άλλοι ήταν ομάδες με βαριά φανέλα η κρασνονταρ τι ήταν;Τέσπα… Αφού πάει κ στο ΟΥΕΦΑ, πάλι καλά. Jole7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog