Για το Spetsathlon goes to Loutraki μίλησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Πρωτοπαππά αναφέροντας μεταξύ άλλων:

Πολλά γράφτηκαν γι’ αυτό. Δεν ήταν μια αθλητική διοργάνωση αλλά ένα event. Μου έκανε εντύπωση που δεν σεβαστήκαμε την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου των Σπετσών, εξ ού και η ονομασία ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ και το κάναμε στο Λουτράκι…

Η Αστυνομία του Λουτρακίου δέχθηκε καταγγελίες και δεν ακολούθησε φυσικά τη διοργάνωση αυτή, ούτε προστάτεψε από κάθε κίνδυνο το συγκεκριμένο event.

To ερώτημα είναι. Ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να αποφασίζει και να διατάσσει ουσιαστικά την παράνομη διεξαγωγή αυτού του τύπου θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων.

Αν κάτι συνέβαινε κύριε δήμαρχε, θα είχατε το θάρρος να αναλάβετε αποκλειστικά την ευθύνη ή θα σας κάλυπτε ο υφυπουργός ο κύριος Αυγενάκης που συμμετείχε και ουσιαστικά συγκάλυψε το γεγονός.

Τέτοια event δε μας τιμούν, δεν τιμούν το Λουτράκι και δεν αρμόζουν στην ιστορία των αθλητικών διοργανώσεων, σε καμμία των περιπτώσεων.

 

 

Casino Λουτράκι: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer από το Δημοτικό Συμβούλιο

Θανάσης Μουζάκης: Φρούραρχοι των τειχών, χωρίς την Αστυνομία, στο ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ