Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Casino Λουτράκι: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer από το Δημοτικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι, την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, ο επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” , κύριος Γιάννης Καραπανάγος, κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση περί αποδοχής ή όχι των προτάσεων του Ομίλου Κόμερ.

Μετά από έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των συμβούλων της αντιπολίτευσης με τους συμβούλους της συμπολίτευσης και αφού ο Δήμαρχος δηλωσε ότι δεν έχει ενημερώσει σχετικά τους συμβούλους του, ο Πρόεδρος του ΔΣ Φίλιππας Θυμής αποφάσισε να θέσει σε ψηφοφορία την πρόταση Καραπανάγου.

Με παρέμβασή της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κυρία Μαρία Πρωτοπαππά,τόνισε πως η παράταξή της δεν συζητά καν τις συγκεκριμένες προτάσεις. Τις απορρίπτει.

Αν μπούμε στη διαδικασία να ψηφίσουμε υπέρ ή κατά, σημαίνει πως συζητάμε τις προτάσεις. Για μας δεν έπρεπε καν να μοιραστούν στους αρχηγούς των παρατάξεων. Τις απορριπτουμε

είπε η κ. Πρωτοπαπά,προτείνοντας να μετατραπεί η πρόταση σε απορριψη των προτάσεων Κόμερ από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα η πρόταση όπως εν τέλει κατατέθηκε προς ψηφοφορία “Λήψη απόφασης από το δημοτικό συμβούλιο για έγγραφη απάντηση στον Ομιλο Κόμερ περί απόρριψης των προτάσεών τους”

Αποφασίστηκε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων ότι οι προτάσεις Κόμερ για τους όρους της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Ανώνυμη Εταιρεία απορρίπτονται.

Σημειώνεται ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής αρχής απείχαν της ψηφοφορίας λόγω μη ενημέρωσης από το Δήμαρχο!

 

CVC Capital εναντίον Comer Group για την MIG

Πρωτοπαππά για Γκιώνη: ‘Έχετε γίνει έρμαιο στις επιδιώξεις και τις προθέσεις τρίτων’

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άρχισε ο Γκιώνης τα τερτίπια για να μην δυσαρεστήσει τους Ιρλανδούς φίλους του. Αυτός ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ, οι άλλοι φταίνε.Πρόσεξε Γκιώνη γιατί η αγανάκτηση του κόσμου εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε…..ντομάτες όταν περνάς. Ας προσέξουν κι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί με κάτι τέτοιες στάσεις αποδεικνύουν πόσο ρηχοί είναι.Φτηνό επιχείρημα ότι δεν τους ενημέρωσε ο Γκιώνης!!!!! Δηλαδή από μόνοι τους δεν έχουν το ενδιαφέρον να ενημερωθούν;;;Περμένουν να τους ενημερώσει ο …..φωστήρας;;;; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ λιγάκι ;;;;;Ας έχουν στον νού τους ότι “όταν γυγίζουν την μέση …..τουρλώνεται ο πισινός”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog