Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δημήτρης Βασιλείου: ‘Eχετε πρόβλημα με τους Περαχωρίτες κ. Δήμαρχε;;

- Advertisement -

Για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ και Πρόεδρος του Α.Ο. Περαχώρας, κυριος Δημήτρης Βασιλείου αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Περαχώρας και γενικότερα στην έλλειψη αθλητικών χώρων στο χωριό.

Φανερά εκνευρισμένος είπε

ο κ. Γκιώνης είναι ο δήμαρχος του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”…Κανει ότι θέλει. Δεν ακουει κανέναν παρά μόνο αυτούς που θέλει να ακούσει.

Εχει παρθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο να φτιαχτεί ένα γηπεδάκι 7χ7 στην Περαχώρα παράλληλα με το μεγάλο γήπεδο.Μέχρι να δούμε έργο εκεί θα περάσει πολυς χρόνος. Η ομάδα θέλει να κατέβει στο πρωτάθλημα αλλά δεν έχει χώρο να προπονηθεί.

Υπέυθυνος είναι ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ, παρακωλύουν το γηπεδάκι, το οποίο έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο,το έχει μελετήσει η Υπηρεσία, και ο δήμαρχος αρνείται πεισματικά να το φέρει στην Οικονομική Επιτροπή.

Αυτό αναγκαζει το ΔΣ της ομάδας να μην κατεβάσει την ομάδα στο Γ Τοπικό

Να μας πει ο Δήμαρχος έχει κάτι με τους Περαχωρίτες; Eχει κάτι με την ομάδα; Εχει κάτι εναντίον μας; Εχει κάτι μαζί μου; Aν εχει να μας το πει τώρα… Το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 25 παιδιά και ας λέει ο κ. δήμαρχος ότι δεν έχουμε ομάδα…

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Βασιλείου στο video Που ακολουθεί

 

 

Casino Λουτράκι: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer από το Δημοτικό Συμβούλιο

Θανάσης Μουζάκης: Φρούραρχοι των τειχών, χωρίς την Αστυνομία, στο ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ

 

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε άλλο άρθρο διάβασα ότι σύντομα τελειώνει η δημοπράτηση του έργου για την κατασκευή του γηπέδου. Άρα σύντομα θα υπάρχει ένα καινούργιο σύγχρονο γήπεδο στο χωριό της Περαχώρας, η οποία δικαίως διαμαρτυρετε βέβαια, αλλά οδεύει προς το οριστικό τέλος αυτό το θέμα.

  2. Τελικά ο γιατρός είναι στα δημοτικά συμβούλια ό,τι ο ουαλλός στο lb. Όλους να τους ανακατεύει σκοπίμως για να ακουγεται και μόνο, για να τραβήξει την προσοχή λόγω μοναξιάς. Μα είναι δυνατόν ο Γκιώνης να έχει κάτι με τους περαχωρίτες για ένα ψωρο-γηπεδάκι 7×7? Τί ηλιθιότητα είπε ο γιατρός? Πάει να χρεώσει ρατσιστική συμπεριφορά στον Γκιώνη? Μακρυά δεν την πάει την βαλίτσα ο γιατρός που θυμήθηκε στα στερνά του να βάλει για δήμαρχος????

  3. Μπορεί στο φεισμπουκ να παίρνω ωραία με τους φίλους μου αλλά το γέλιο που ρίχνω με ορισμένους στο μπλοκ δεν λέγετε κοίτα τι βρήκε ο άνθρωπος να πει. Και ανακατοσουρας ο Αντρέας 😂😂Αντε επειδή με έκανες και γέλασα δεν θα σε κράξω

  4. 22,24 σου θιξαμε τον δήμαρχο επειδή τον ξέρουμε ότι δεν ξεκινάει τίποτα τα λέμε μόνο για εφέ είναι ας το έφτιαχνε και θα του λέγαμε τα καλύτερα.

    • Ανδρέα κάτσε εκεί που κάθεσαι μην ασχολείσαι με θέματα που δεν σε απασχολούν εμείς έχουμε παιδιά και μας νοιάζει ένα μικρό γήπεδο για να παίζουν και να μην κατεβενουν στο Ριμαδολουτρακι. 😁

  5. Έχω φτάσει 50 χρόνων και ακούω για το γήπεδο εδώ και 15βχρονια όταν θα γίνει ελπίζω να ζω γιατί έχουμε χορτάσει τα μεγάλα σας έργα.

  6. Μπράβο κύριε Βασιλείου τους πείραξε που είπατε κάποιες αλήθειες… Και να θυμηθώ ότι μετά το 81 οι περισσότεροι έφυγαν από το χωριό μας και γίνανε αριστοκράτες λουτράκιωτες. Ρε ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ που ξυπνήσατε.

  7. Γιατρέ δεν σε ψηφισα αλλά μερικές φορές λες αλήθειες που πονάνε… Ευτυχώς που είστε εσείς γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι του Γκιωνη κοιμούνται με τα παπούτσια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog