Για μια ακόμα φορά ο επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ και Πρόεδρος του Α.Ο. Περαχώρας, κυριος Δημήτρης Βασιλείου αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου της Περαχώρας και γενικότερα στην έλλειψη αθλητικών χώρων στο χωριό.

Φανερά εκνευρισμένος είπε

ο κ. Γκιώνης είναι ο δήμαρχος του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”…Κανει ότι θέλει. Δεν ακουει κανέναν παρά μόνο αυτούς που θέλει να ακούσει.

Εχει παρθεί απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο να φτιαχτεί ένα γηπεδάκι 7χ7 στην Περαχώρα παράλληλα με το μεγάλο γήπεδο.Μέχρι να δούμε έργο εκεί θα περάσει πολυς χρόνος. Η ομάδα θέλει να κατέβει στο πρωτάθλημα αλλά δεν έχει χώρο να προπονηθεί.

Υπέυθυνος είναι ο Δήμαρχος και οι συν αυτώ, παρακωλύουν το γηπεδάκι, το οποίο έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο,το έχει μελετήσει η Υπηρεσία, και ο δήμαρχος αρνείται πεισματικά να το φέρει στην Οικονομική Επιτροπή.

Αυτό αναγκαζει το ΔΣ της ομάδας να μην κατεβάσει την ομάδα στο Γ Τοπικό

Να μας πει ο Δήμαρχος έχει κάτι με τους Περαχωρίτες; Eχει κάτι με την ομάδα; Εχει κάτι εναντίον μας; Εχει κάτι μαζί μου; Aν εχει να μας το πει τώρα… Το ρόστερ της ομάδας αριθμεί 25 παιδιά και ας λέει ο κ. δήμαρχος ότι δεν έχουμε ομάδα…

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση του κ. Βασιλείου στο video Που ακολουθεί

 

 

Casino Λουτράκι: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer από το Δημοτικό Συμβούλιο

Θανάσης Μουζάκης: Φρούραρχοι των τειχών, χωρίς την Αστυνομία, στο ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ