Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εντονος διάλογος Λογοθέτη – Γκιώνη για το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου

- Advertisement -

Με αφορμή τη δήλωση του δημάρχου κ. Γκιώνη ότι η ομάδα της Περαχώρας θα προπονείται στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου, ο επικεφαλής της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ κ. Κώστας Λογοθέτης ρώτησε σε έντονο ύφος το δήμαρχο

Κύριε δήμαρχε το γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου είναι του Δήμου; Μοιράζετε θέσεις στις άλλες ομάδες;

O Δήμαρχος κ. Γκιώνης απάντησε

Εχω ρωτήσει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού το Γιώργο το Δέδε, και βρίσκομαι καθημερινά μαζί του. Εκτός από τον Πρόεδρο που τον βρίσκω καθημερινά, δεν ξέρω αν σας ενοχλεί αυτό, υπάρχει και μνημόνιο μεταξύ Περιφέρειας και Ολυμπιακού ότι θα προπονούνται και οι άλλες ομάδες.

 

Δημήτρης Βασιλείου: ‘Eχετε πρόβλημα με τους Περαχωρίτες κ. Δήμαρχε;;

Γιώργος Γκιώνης: Η ομάδα της Περαχώρας θα προπονείται στο γήπεδο του Ολυμπιακού

 

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει χάσει πολλά επεισόδια ο Λογοθέτης. Ανημερωτος σε πολλά κι απλά θέματα. Όφειλε να γνωρίζει για το μνημόνιο μεταξύ Ολυμπιακού και περιφερειας.

  2. ΌΠως καταλαβαίνετε όλοι στο Δήμο μας τα σοβαρά θέματα είναι που θα προπονείται η ομάδα της Περαχώρας!!!!!!!Έλεος , εδώ πιάνει φωτιά το σπίτι μας και εμείς ασχολούμαστε με ότι πιό σαχλό υπάρχει.Αλήθεια ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ λίγο;;;;Δήμαρχος – Λογοθέτης- Γιατρός ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σοβαροί άνθρωποι τσακώνονται για το ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ομάδα της Περαχώρας!!!!!!Το μόνο μέλλον του Δήμου μας λοιπόν είναι ……για κλάμματα.

  3. Σοβαρο ξεσοβαρο, ειναι κι αυτο ενα θεμα.Ηλυση για προπονηση στο γηπεδο του Ολυμπιακου δεν ειναι ασχημη προς το παρων, ελπιζοντας πως συντομα θα φτιαχτει το νεο γηπεδο. Κατα την αποψη μου το μικρο 7Χ7 δεν ειναι απαραιτητο αφου θα φτιαχτει το κανονικο. Μπορει να γινει στον ιδιο χωρο ενα γηπεδακι μπασκετ για παραδειγμα.

  4. Ναι ΡΕ ΦΊΛΕ τα παιδιά της Περαχωρας δεν έχουν αξία; εσάς τα δικά σας γιατί να έχουν και όχι τα δικά μας. Από που έχετε κατέβει και εσείς και έχετε σηκώσει κεφάλι.

  5. Για κλάματα είσαστε εσείς που ψηφισατε αυτόν τον δήμαρχο και υπολογίζει μόνο τους λουτράκιωτες που φυσικά μετά τον σεισμό του 81 κατέβηκαν ΑΠΌ την περαχωρα και έγιναν λουτρακιωτες😁μάλλον ξεχνούν μερικοί και μερικές που ζούσαν.

  6. Αυτός ο άνθρωπος ήταν κάποτε δήμαρχος…Ασχετος άσχετος δεν ξέρει ότι έχουν δικαίωμα και οι άλλες ομάδες του δήμου να προπονούνται στο γηπεδο του Ολυμπιακου;Φυσικά και τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός όπως γράφει και ο 14:53

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog