Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τάσος Σακελλαρίου προς αντιπολίτευση: H διαφορά μας είναι ότι εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας

- Advertisement -

Απαντήσεις για τους αγώνες ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ και το ντόρο που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το θέμα, με τοποθετήσεις σχεδόν όλων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, έδωσε ο Αντιδήμαρχος κύριος Αναστάσιος Σακελλαρίου

H κυρία Πρωτοπαππά και ο κύριος Λογοθέτης αγγίζουν ένα θέμα που γνωρίζουν πολύ καλά ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ δυνατοί σε αυτό το σημείο, δηλαδή τις πολιτιστικές, αθλητικές και αθλοτουριστικές διοργανώσεις.

Θέλω να επισημάνω κάποιες ανακρίβειες, γιατί ουσιαστικά είναι πως το διαβάζουμε κάτι. Ο Δήμος Σπετσών πήρε την αιγίδα του ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ. Για ποιο λόγο την ήρε; Επειδή θα υπήρχε συνωστισμός λόγω covid. Mιλάμε για χιλιάδες αθλητές, η συγκεκριμένη διοργανώτρια έχει ξεκινήσει εδώ και 8 χρόνια αυτή τη διαδικασία. Η ιδιωτική πρωτοβουλία μας βοηθά γενικότερα να κάνουμε καλά πράγματα….

Η πρόταση που τέθηκε εδώ ήταν συγκεκριμένη. Μέχρι 100 αθλητές μαζί με τους διοργανωτές. Δε χρειάζεται να πάρουμε απόφαση δημοτικού συμβουλίου για μια τέτοια αθλοτουριστική οργάνωση.

Αναγκαστήκαμε κάποια στιγμή να το κάνουμε όταν υπήρχαν καταγγελίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τριάθλου. Γιατί και εκεί , επειδή έχουμε μια σταθερή κατεύθυνση σε αυτά που κάνουμε. Και κεί δεν κάναμε πίσω. Το καταφέραμε και τότε και το κάναμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γιατί όταν φτάνουμε στο παρά ένα, πρέπει κάποιοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Αυτή είναι η διαφορά μας

Να αφήναμε όλη την προετοιμασία, τους αθλητές και όλα αυτά, ο δήμαρχος προς τιμήν του πήρε αυτή την ευθύνη.

Ας ασχοληθούμε με την προβολή που έγινε στον τόπο μας, δε συνέβη τίποτα, αλλά ασχλούμαστε με αυτό 15 μέρες μετά και μάλιστα ετεροχρονισμένα

 

ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου

 

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του στο video που ακολουθεί.

 

 

 

Θανάσης Μουζάκης: Φρούραρχοι των τειχών, χωρίς την Αστυνομία, στο ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ

Mαρία Πρωτοπαππά: Παράνομοι αγώνες όπως το ΣΠΕΤΣΑΘΛΟΝ, δεν τιμούν το Λουτράκι (video)

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog