Η πρόταση Κόμερ (σσ για τους όρους της μετατροπής της Κοινοπραξίας σε ΑΕ) δεν μου αρέσει. Δεν είναι καλή, είπε ο κύριος Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου, στο Λουτράκι…

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του είπε επίσης

Αυτό το χαρτί (σσ τις έγγραφες προτάσεις Κόμερ) το έστειλα στους αρχηγούς των παρατάξεων.Εγώ δεν έχω ενημερώσει το συνδυασμό μου. Ανεξάρτητα αν γραφτήκανε στα μπλογκ ή όχι.Το συνδυασμό μου , πιστεύω θα τον ενημερώσω εφ΄όσον ενημερωθούν οι νομικοί και οικονομοτεχνικοί που έχει εξουσιοδοτήσει η Ανώνυμη Εταιρεία (σσ Τουριστική), να ετοιμάσουν την πρότασή τους και να έρθουμε εδώ να το συζητήσουμε.

Τότε θα υπάρχει θέμα συζήτησης. Νομίζω κύριε Καραπανάγο ( ο κ. Καραπανάγος ζήτησε να απορριφθούν οι προτάσεις Κόμερ ή όχι) ότι κάνετε μεγάλο σφάλμα, για μένα. Το λέω για άλλη μια φορά. Ούτε εμένα μου αρέσει η πρόταση. Αφήστε να αρχίσει ένας διάλογος. Μην τα βλέπουμε μαύρα από την αρχή όλα. Σας το λέω εγώ προσωπικά.

Η κατάσταση γενικότερα δεν είναι καλή και το βλέπουμε παγκόσμια, δεν είναι μόνο εδώ στο Λουτράκι. Καλό είναι να αρχίσει ένας διάλογος. Μπορεί να μην καταλήξουμε πουθενά. Μην τορπιλίζουμε όμως από την αρχή. …Με το διάλογο μπορεί ίσως κάπου να φτάσουμε, μπορεί και να μην φτάσουμε….”

 

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Γκιώνη στο Video που ακολουθεί

 

Μαρία Πρωτοπαππά για Γκιώνη: Διεκπεραιωτής ξένων επιθυμιών ή ενδιάμεσος αντισυμβαλλομένων;

Casino Λουτράκι: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις Comer από το Δημοτικό Συμβούλιο