Η κατάσταση με τους δρόμους στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δυστυχώς είναι τραγική…

Μπαζωμένα ρέματα, όσο και αν προσπαθεί ο δήμαρχος να επιρρίψει ευθύνες στην Περιφέρεια, δρόμοι κατεστραμμένοι. Και βεβαίως πολλοί μας ρωτούν γιατί βγάζουμε συνεχώς καταγγελίες. Η απάντηση είναι απλή. Γιατί πρέπει να γίνει έργο.

Είναι η τρίτη θητεία του δημάρχου και ως δημότες απαιτούμε να γίνουν επιτέλους τα αυτονόητα. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει. Η αντιπολίτευση πρέπει να ασκεί έλεγχο, να προτείνει λύσεις υπαρκτές και να πιέζει να υλοποιούνται τα έργα.

Ο Σχίνος μοιάζει εγκαταλελλειμμένο δημοτικό διαμέρισμα. Στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται βλέπετε το ένα ρεύμα του οδοστρώματος (στο κομμάτι Σχίνος – Βαμβακιές) εντελώς κατεστραμμένο !!

Εχει υποστεί καθίζηση από τις περσινές βροχοπτώσεις και την κακοκαιρία ΖΟΡΜΠΑΣ που έπληξε σχεδόν όλη την Ελλάδα.

Από τότε έχει παραμείνει έτσι, με κίνδυνο ατυχήματος.

Για να μην θρηνήσουμε θύματα οι κάτοικοι του Σχίνου και συγκεκριμένα νέα παιδιά που κατοικούν εκεί, έλαβαν την πρωτοβουλία να τοποθετήσουν μόνοι τους πινακίδες σήμανσης, ώστε να αποφευχθεί ατύχημα, προσπαθώντας να περιφρουρήσουν την ασφάλεια και τη ζωή των διερχόμενων οδηγών, αφού οι εκκλήσεις τους μέχρι στιγμής έχουν πέσει στο κενό…

Φταίει όμως η Περιφέρεια ….είπε ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης κάνοντας τον Θανάση Γεωργίου να αναρωτηθεί “Αν σκοτωθεί κάποιος, θα πούμε ότι φταίει η Περιφέρεια”

 

 

 

Θανάσης Γεωργίου για ρέματα: Aν συμβεί θάνατος, τι θα πούμε, δεν τα καθάρισε η Περιφέρεια;

H απάντηση του Γιώργου Γκιώνη για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας και τα ρέματα

Στη Βουλή το θέμα που ανέδειξε πρόσφατα το loutrakiblog.gr για το δρόμο Λουτρακίου-Περαχώρας