Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γιάννης Κόντης: Καλή η φετινή σεζόν στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ”, κ. Γιάννης Κόντης, μίλησε στην κάμερα του loutrakiblog.gr κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της καλοκαιρινής σεζόν, ενώ ταυτόχρονα μιλά για τα αιτήματα του Κλάδου που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα (και λόγω covid-19)

H κίνηση φέτος το καλοκαίρι ήταν σχετικά καλή, ειδικά από 10 Ιουλίου μέχρι 10 Σεπτεμβρίου, η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα, φυσικά από Ελληνες τουρίστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Οι αλλοδαποί ήταν λίγοι.

Τα επισιτιστικά δούλεψαν. Επιασε τόπο η διαφήμιση που κάναμε στην Αθήνα και στην εγχώρια αγορά. Νομίζω ότι σωστά διαβλέψαμε και κάναμε αυτή την καμπάνια μέσω του L.T.O. στηριζόμενοι στον Ελληνα επισκέπτη.

Από δω και πέρα ο χειμώνας θα είναι δύσκολος. Ο Κλάδος έχει προβλήματα, με ένα και δυο μήνες δουλειά δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις για όλο το χρόνο.

Θα πρέπει να επέμβει η Περιφέρεια, η Πολιτεία γενικότερα, υπάρχουν πολλά αιτήματα από τον κλάδο που πρέπει να γίνουν αποδεκτά. Οπως η μείωση του ΦΠΑ η επιδότηση της εργασίας, η μη επιστρεπτέα προκαταβολή …..

 

Δείτε στο video που ακολουθεί αναλυτικά τις δηλώσεις του Προέδρου του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου, κ. Γιάννη Κόντη

 

Λουτράκι: Διαμαρτύρονται με εξώδικο στο Δήμο για τον προαστιακό

Συναγερμός στην Κόρινθο: Λουκέτο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου λόγω κορονοϊού

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog