Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δήλωση Πέτρου Τατούλη για την απόφαση του Δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή

- Advertisement -

Η σημερινή ιστορική απόφαση αποτελεί δικαίωση για όλα τα θύματα της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο δεν πρέπει ποτέ να διαφεύγει από την προσοχή των συνειδητοποιημένων βαθιά δημοκρατικών πολιτών, ότι το απεχθές μόρφωμα εκτράφηκε και γιγάντωσε στην αγκαλιά μιας «ψευδο-δημοκρατίας» με πρωταγωνιστές πολιτικούς, μιντιακά και οικονομικά συμφέροντα, που δυστυχώς κάποια παραμένουν ακόμη παρόντα.

Είναι μια απόφαση σταθμός για την Ελλάδα, που στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη για Ελευθερία και Δημοκρατία. Η ευθύνη πλέον όλων μας, είναι η συνεχής προσπάθεια για ένα πιο Δίκαιο, πιο Δημοκρατικό και πιο Κοινωνικό αύριο.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…

 

Ιστορική απόφαση : Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Ενοχοι Μιχαλολιάκος και όλοι οι πρώην βουλευτές

Κρούσμα κορονοϊού στο Γυμνάσιο των Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτη η σημερινη αποφαση της δικαιοσυνης ητανε πανω απο ολα μια μεγαλη δικαιωση για την ψυχη αυτου του ατυχου παλικαριου του Παυλου Φυσσα οπως και για τα υπολλειπα αθωα θυματα της Χρυσης Αυγης. Εκεινο ομως που προσωπικα με ενοχλει ειναι η επιλεκτικη “αμνησια” και αφωνια των ΜΜΕ και της πολιτικης ηγεσιας της χωρας για τα 2 παλικαρια και υποστηρικτες της Χ.Α, τον Γιωργο Φουντουλη και τον Μανωλη Καπελωνη που δολοφονηθηκαν εν ψυχρω πριν απο 7 χρονια στο Νεο Ηρακλειο Αττικης, απο ασυλληπτους ακομη δραστες. Εδω ουτε φωνη ουτε ακροαση απο κανεναν μας! Ως σαν να μην ειχανε και αυτα τα 2 αμοιρα παιδια ψυχη και επισης να μην ειχανε και αυτα μητερα που ακομη σπαραζει? Γιατι αυτα τα εξωφθαλμα δυο μετρα και σταθμα? Γιατι…? ΤΑΚΗΣ

    • Αγαπητέ μου φίλε ειλικρινά σου μιλάω αναφέρθηκα στους δύο αυτούς συναγωνιστές σε σχόλιο μου, το οποίο δεν έλαβε τη έγκριση του Loutrakiblog! Είσαι άξιος συγχαρητηρίων!!!

  2. Μια διορθωση: “Ως σαν να μην ειχανε και αυτα τα 2 αμοιρα παιδια ψυχη και επισης ως σαν να μην ειχανε και αυτα μητερες που ακομα σπαραζουν”. ΥΓ. Ειχε υπαρξει τοτε και ενα τριτο θυμα σε εκεινη την ανανδρη ενοπλη επιθεση της 31/10/2013 στο Νεο Ηρακλειο Αττικης, ο Αλεξανδρος Γεροντας, ο οποιος παροτι ειχε τραυματιστει βαρυτατα απο τους στυγερους και ασυλληπτους αυτους δολοφονους, εντουτοις σαν απο θαυμα καταφερε ευτυχως αυτο το παλλικαρι να διασωσει την ζωη του…

  3. Αγαπητε μου φιλε Μιχο, αυτο το “α λα καρτ”, η επιλεκτικοτητα και η μονομερεια που επιδεικνυεται σε πολλους τομεις και σε πολλες των περιπτωσεων εδω στην χωρα μας, οχι μονο για την περιπτωση της δικης της Χ.Α., αλλα και γενικοτερα, ειναι και ενοχλητικο, και υποκριτικο και πολλες φορες καταντα εξοργιστικο εως και ιδιαιτερως υποπτο. Εδω να φανταστεις φιλε μου, μαζευτηκανε χτες στην Λεωφ. Αλεξανδρας πολλες χιλιαδες ανθρωποι κυριολεκτικα στιβα ο ενας πανω στον αλλο και δεν “τρεχει καστανο”, οσον αφορα υποτιθεται τα μετρα προφυλαξης για τον κορονοιο, αλλα κατα τα λοιπα ξερουμε να απαγορευουμε πχ τις παρελασεις, η την Θεια κοινωνια κλπ κλπ. για τον ιδιο ακριβως λογο!! Τελικα, ποιος δουλευει ποιον σε αυτον τον ερημο τοπο…

  4. Η εφημεριδα Καθημερινη του εντιμοτατου κυριου Ιωαννη Αλαφουζου και κατοχου του λαθρεμπορικου πλοιου “Ασπροννησιου”, εχει σημερα πηχαιο τιτλο: “Αποφαση καθαρσης για την Δημοκρατια”! Απο κοντα στο ιδιο μηκος κυματος και ΤΑ ΝΕΑ του εξισου εντιμοτατου κυριου Ευαγγελου Μαρινακη και κατοχου του ναρκοπλοιου Noor-1, γραφουν και αυτα με τεραστια γραμματα¨. “Η Δικαιοσυνη μιλησε, η δημοκρατια ενικησε”!! Τι να πει κανεις, εδω τα σχολια ειναι περιττα…

  5. Επίσης θα συμπληρώσω μάνα (αλλά όχι κα Μάγδα να βγαίνει στα κανάλια) είχαν και η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών (έγκυος 4 μηνών), ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, 36 ετών και η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών! Αλλά αυτές οι μάνες δεν ήθελαν δικαίωση, όπως του Φύσσα!!!

  6. Τάκη η υποκρισία επεκτείνεται και σε περιπτώσεις της δικής τρομοκρατών, όπου τότε ακούμε δηλώσεις για στοχευμένες αποφάσεις, για δικαστές χειραφετημένους ή υποκεινούμενους από πολιτικά κίνητρα, ύβρεις στο δικαστικό σώμα κλπ. Τα ξεχάσαμε τι έλεγαν για τον δικαστή της 17Ν ? Όταν η απόφαση μας αρέσει, Διθύραμβοι για τους δικαστές. Αλλά όταν δεν ικανοποιεί στελέχη της αριστεράς, τότε επιτίθονται στην δικαιοσύνη. Το έχουν κάνει στο παρελθόν πλην Πολάκη, ακόμη και ο ίδιος ο Τσίπρας.

  7. Η ιστορικότητα της απόφασης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι δεδομένη, αλλά δεν αφορά μόνο τα πρόσωπα για τα οποία έγινε αυτή η δίκη. Δεν είναι δηλαδή μόνον η δίκη του Νίκου Μιχαλολιάκου και των στελεχών του που δημιουργεί αυτή την αίσθηση, αλλά κυρίως η παραγωγή “νομολογίας” , σε – πιθανόν– ευρωπαϊκό επίπεδο για τον διαχωρισμό μεταξύ της ιδεολογίας και της επιβολής της με τη βία. Ανέλεγκτη ποινικά η πρώτη, ποινικά κολάσιμη η δεύτερη.

  8. Γνωρίζετε ότι ο πατέρας του κου. Γιώργου Φουντούλη , το 2014 (ένα χρόνο μετά την δολοφονία του γιού του) εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με την ΧΑ?Ότι η μητέρα του κου. Γέροντα το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Κηφισιά με την ΧΑ , καθώς επίσης ότι ο ίδιος ο κος. Γέροντας διορίστηκε στην Βουλή, στο γραφείο κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ? Προσοχή στις συγκρίσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog