Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φωτιά τώρα στη γραμμή προς Κόρινθο

- Advertisement -

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη γραμμή προς Κόρινθο, στο ύψος του Ασπρόπυργου, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η κυκλοφορία των συρμών γίνεται από μονή γραμμή και αναμένονται καθυστερήσεις.

Στο σημείο έχει σπεύσει η αστυνομία και η πυροσβεστική

Νωρίτερα, περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν το απόγευμα σε αστυνομικούς στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές κάποιου από τους περίπου 40 Ρομά που προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση.

 

 

Ρομά κλείνουν σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου

Σε κατάσταση επιτήρησης βρίσκεται η Κορινθία λόγω κορονοϊού

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ασπροπυργος , εξαμιλια ..φωτιες …τυχαιο;;κοψτε τους τα επιδοματα τους ταιζουμε κ μονο προβληματα δημιουργουν.Για ποια επανενταξη μιλαμε ;;;;;

  2. Σε συμπληρώνω φίλε μου: τους ταΐζουμε και μας κλέβουν το λιγότερο. Διαρρήξεις, δολοφονίες, οπλοκατοχές, ναρκωτικά, απάτες, βιασμοί, επαιτεία, μια φάρα που ζει παρασιτικά εις βάρος της κοινωνίας. Αν αυτοί δεν συνιστούν ως φάρα εγκληματική οργάνωση, τότε ποιοι συνιστούν? Και όλα αυτά γιατί γίνονται? Τί θέλουν? Να ξαναφέρουν στην ζωή τον κλέφτη της φάρας τους ή να τους επιτρέπει το κράτος να κάνουν διαρρήξεις νόμιμα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog