Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρομά κλείνουν σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου

- Advertisement -

Σε σημεία του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται ομάδες Ρομά,οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία, διαμαρτύρονται για τον φόνο του 18χρονου στην κοινότητα Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, ενώ σήμερα απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος, ο 63χρονος που κατηγορείται ως ο δράστης του φόνου.

Εκτός από τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, συγκεντρώσεις από ομάδες ατόμων υπάρχουν στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Γαστούνης, στην περιοχή της Ροδοδάφνης Αιγίου, δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στην περιοχή του Ρίου της Πάτρας, στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – ‘Αργους, στην Αργολίδα, στο πρώτο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης – Σπάρτης, στην Αρκαδία και στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου στην Λακωνία.

Διαμαρτυρία με αποκλεισμό του δρόμου στην επαρχιακή οδό Νέας Κίου – Άργους πραγματοποίησαν Ρομά που διαμένουν στην Αργολίδα .

Αναψαν φωτιές για τον θάνατο του 18χρονου στη Μεσσήνη. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο της διαμαρτυρίας κάνοντας εκτροπή της κίνησης των οχημάτων. Η διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε για το περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου Ρομά στην Πιπερίτσα Μεσσήνης από έναν 63χρονο που την περασμένη Δευτέρα μπήκαν στο σπίτι του με σκοπό να το ληστέψουν.

 

Νωρίτερα, περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν το απόγευμα σε αστυνομικούς στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Φωτιά τώρα στη γραμμή προς Κόρινθο

 

 

 

Μεσσήνη: Πυροβόλησε και σκότωσε 18χρονο Ρομά που είχε εισβάλει σπίτι του

Αναβρασμός στη Μεσσήνη μετά τη δολοφονία του 18χρονου: Καταφθάνουν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις και διμοιρίες των ΜΑΤ

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά την Ελλάδα εσύ την έφτιαξες Ανδρέα. Οι υπόλοιποι την συνέχισαν. Που να βρει χρόνο να ασχοληθεί με την Πατρίδα ο άνθρωπος. Ασχολείτο με την Μιμή. Και έτσι σήμερα επικρατεί απόλυτη αναρχία. Εδώ πάει αυτό που λέει η παροιμία: φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Οι κλέφτες αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ για αυτόν που σκοτώθηκε, βγήκαν στους δρόμους οι γύφτοι, διαμαρτυρόμενοι για τι ακτιβώς;;;;;;

  2. κανουν ετσι για εναν ληστη δικο τους . Για το 15χρονο μαθητη που παρεσυρε και σκοτωσε δικος τους πριν 2 χρονια τι επρεπε τοτε να γινει κατω στη Καλαματα ????

  3. Εσύ εισε ο γύφτος εσύ να τους τα πεις. Εγω θα πω στους gipsy στην ουαλλια. Έτσι για την ιστορία να σας πω ότι υπάρχουν και εδώ γύφτοι η καλύτερα travelers οι γνωστοί. Αυτοί είναι κυρίως Ιρλανδοι και γυρίζουν όλοι την Αγγλία ουαλλια με τροχόσπιτα. Τα βάζουν τα τροχόσπιτα σε όποιο οικόπεδο ελεύθερο βρουν κάνουν δουλειές του ποδαριού όσο καιρό είναι στην κάθε περιοχή. Θα καθίσουν σε ένα μέρος κάνα μήνα μετά αλλού. Μαζεύουν και αυτοι σίδερα και τέτοια. Αντε πάλι μαθενετε από τον ουαλλια.

  4. Eίναι δυνατόν ρε να θέλουμε να μάθουμε για τους ρομά της Βρετανίας? Είσαι καλά ρε ή η πολλή μαγιά σε βλάπτει? Όπως και να έχει πάντως, με τη δουλειά τους περισσότερα θα βγάζουν από σένα για να έχουν και τροχόσπιτα, γιατί με 17.000 λίρες μόνο δεν είναι δυνατόν να ζεις. Απλώς φυτοζωείς. Και μας λες τρομάρα σου πως πήγες εκεί και πρόκοψες. Αυτή είναι η προκοπή?

  5. Μάλλον δεν θα το πέρασαν το μπλοκ ας το γράψω για τρίτη φορά γιατί εσύ ξερόλα πρέπει να τα ακούς και να σε βάζω στην θέση σου. 😡Είπα εγώ ότι είναι Ρομα ρε γυφτολε??? Κανονικοί άνθρωποι είναι δεν είναι Ρομα!! Τους λένε gipsy και travelers γιατί γυρίζουν από εδώ και από εκεί. Δεν μένουν μόνιμα κάπου αλλά γυρίζουν όλοι την Βρετανία και όπου βρουν κάθονται κάποιο διάστημα. Αυτή την βλακεια με τα λεφτά την έχεις ξαναγράψει κσι σου εδώ πει πέφτεις πολλά χιλιάρικα έξω. 😂😂Σε λίρες η ευρώ εσύ δεν υπάρχει περίπτωση να παίρνεις ούτε τα μισά που παίρνω εγώ ρε προκοπη. 😂😂Γιατί δεν το περάσατε εκεί στο μπλοκ παρόμοιο σχόλιο??

    • Κόπηκε διότι “είπα εγώ ότι είναι Ρομα ρε γυφτολε???”….παρακαλούμε να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. Το σχόλιο κόπηκε τρεις φορές αλλά και πάλι το ίδιο στέλνεις, ενώ ενημερώσαμε ότι θα κόβονται όλα στο εξής. Το δημοσιεύουμε για να δεις πόσο άσχημο φαίνεται.Παρακαλειται ο άλλος αναγνώστης να μην απαντήσει επί προσωπικού με χαρακτηρισμούς. Ευχαριστούμε

      • Μην σας ανησυχεί και μην νοιώθετε καμία αμηχανία. Δεν ενοχλήθηκα καθόλου από το γραφικό σχόλιο. Σας καλησπερίζω και σας ευχαριστώ για την ενημέρωση. Επίσης, τα πολλά μου συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας. Μπλογκς υπάρχουν πολλά. Όταν όμως κάποιο κυριαρχεί, κάποιος καλός λόγος υπάρχει. Καλή σας συνέχεια. Ένας φανατικός επισκέπτης της ιστοσελίδας σας.

        • Nα είστε και σεις καλά ! Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για τα καλά σας λόγια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο, προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε γρήγορα και έγκυρα. Εσείς (οι αναγώστες) είστε η δύναμή μας ειλικρινά!

  6. Σωστα το έθεσες αγαπητό μας μπλοκ !Δεκτον ο χαρακτηρισμός που είπα εγώ αλλά για κοιτάξτε τι γράφουν οι άλλοι ειδικα με το ύφος ,ειρωνία ,επι προσωπικού !!Απανταω με το ύφος που μου γράφουν αυτοι παιδιά και λίγα τους λέω !Αλλος στην θέση μου θα ργραφε περισοτερα !Αλλος θα είχε σταματήσει να σχολιάζει με ολο αυτο τον ανούσιο πόλεμο που μου γίνετε !Ο άλλος ζορίζετε και μας λέει μέχρι και τι λεφτά υποτιθετε ότι παίρνουμε !Ο άλλος μας λέει ότι κάνω τον γαμπρό στο μπλοκ 😂😂εδώ θα βάλω φατσούλα !Μην κουράζω τα ξέρετε και με ξέρετε !Αν μου κανείς πονηριές θα έχεις απαντήσει !Εχω ζητήσει να πέσουν οι τόνοι αλλά βλέπετε μυαλό δεν βάζουν !να περάσει το σχόλιο 😎

  7. “Εχω ζητήσει να πέσουν οι τόνοι αλλά βλέπετε μυαλό δεν βάζουν” 😂😂😂😂 πράγματι είπες. Ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει το περίφημο: Αντρέα σου δίνω μια συμβουλή, ρίξε κι εσύ τους τόνους. Την καλησπέρα μου, φιλικά Αντρέας!!! Σείστηκε από τα γέλια ολόκληρο το Λουτράκι μόλις σε διαβάσαμε να συμβουλεύεις τον εαυτό σου 😆😆😆😆🤣🤣🤣

  8. Αν εσυ πιστεύεισ ότι το έγραψα εγώ το σχόλιο τότε τι να σου πω !!Αυτο το σχόλιο όπως και τα αλλά που κάποιος θεώρησε ότι με το να βάλει το όνομα μου θα μου έκανε δεν ξέρω και εγώ τι ,τα γράφω εγώ ,δικαίωμα σου !Εχω δει και ακούσει ότι θες εδώ ,αφού πιστεύεις ότι γράφω και απαντάω στον εαυτό μου ,ο γιατρός είπε να σου λεμε ναι !Σε αφήνω τώρα γιατί έχω πολλά αλλά άρθρα να σχολιάσω δεν ασχολουμε με άμυαλους !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog