Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βλάσης Τσοτσώνης: O αγιογράφος που θα φιλοτεχνήσει το μνημείο του Αποστόλου Παύλου (video-φωτο)

- Advertisement -

Ο Βλάσης Τσοτσώνης είναι ο Κορίνθιος ζωγράφος-αγιογράφος που θα φιλοτεχνήσει το μνημείο του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο..

Σήμερα το πρωί παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου, από κοινού με το δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Εργα του κ. Τσοτσώνη, του ζωγράφου των Αγγέλων, όπως τον αποκαλούν, κοσμούν πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως τη Νέα Υόρκη, Παρίσι, Βενετία , πόλεις της Ελλάδας όπως η Καβάλα που φιλοξενεί επίσης μνημείο του Αποστόλου Παύλου . Εργα έχει φιλοτεχνήσει στην Αθήνα (Αγιος Διονύσιος),στα Μετέωρα και στον Πανάγιο Τάφο του Χριστού και τρία μεγάλα έργα της unesco.

Το μνημείο όπως είπε ο κ. Τσοτσώνης θα έχει ύψος 3.90 μ.. Στην πίσω πλευρά του θα αναγράφεται ο ύμνος της αγάπης που έγραψε ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος. Υλικό θα είναι η υαλομάζα που αντέχει στο χρόνο και ειδική επίστρωση antigraffiti. Βασικό στοιχείο θα είναι το νερό, όπου ακριβώς πάνω εκεί θα υπάρχει η Κορινθιακή Τριήρης με την αγιογραφία του Αποστόλου Παύλου και το Χριστό.

Το έργο θα κοστίσει 60.000 ευρώ, τιμή που θα προσεγγίζει τα έξοδα και τα υλικά, για να μπορέσω και γω να συνεισφέρω στην πόλη μας, τόνισε ο κ. Τσοτσώνης

Δείτε το video που ακολουθεί

 

Βασίλης Νανόπουλος: Αναγκαιότητα το μνημείο του Αποστόλου Παύλου (video-φωτο)

 

 

Άδεια δύο μήνες σε όλους τους πατεράδες

Eνας τσαγκάρης στο Λουτράκι εν έτει 2020 (εικόνες)

Αλ. Πνευματικός: Σκανδαλώδεις οι ευθύνες Νανόπουλου, Πούρου στο έργο της πλατείας Τσαλδάρη

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog