Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: Στην εντατική ο εργαζόμενος του Ιερού Ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο

- Advertisement -

Aποκλειστικές πληροφορίες του Loutrakiblog.gr (πρώτοι σας ενημερώσαμε για τα κρούσματα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Πάυλου, όταν κάποιοι προσπάθησαν να αποσιωπήσουν το γεγονός ή να το υποβαθμίσουν….για ποιο λόγο άραγε;)

O ηλικιωμένος εργαζόμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, πριν αρκετές ημέρες υπεβλήθη σε τεστ κορονοϊού και βρέθηκε θετικός..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο άνδρας πάσχει από σάκχαρο και η κατάστασή του επιδεινώθηκε αρκετά..

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο των Αθηνών και διεκομίσθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη…

 

‘Ολη η αλήθεια. Γιατί έκλεισε ο Απόστολος Παύλος στην Κόρινθο για απολύμανση

Κορονοϊός: Δύο κρούσματα στην Κορινθία

Σε κατάσταση επιτήρησης βρίσκεται η Κορινθία λόγω κορονοϊού

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν βλεπω να γελατε τωρα στις δημοσιευσεις περι κορωνοιου … κανετε τις κοτες η τα κανατε πανω σας τωρα που ηρθε στο < σπιτι σας ?

  2. Δεν είδα να εύχεστε περαστικά στον άνθρωπο και με το καλό να επιστρέψει. Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό μας συμπολίτη και άξιο εργαζόμενο στο. Ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου. Οι προσευχές όλων μας μαζί του!!!

  3. Δεν είναι η πρώτη φορά που δε μου δημοσιεύετε σχόλια… Δεν πειράζει, μείνετε να βγάζετε μόνο τα καλά που βρίζουν μητροπολίτες … Ξέρετε εσείς… Ναι , ξέρω κσι τώρα το ίδιο θα κάνετε. Μετρηστε απλά μια λιγότερη αναγνωστρια…καλή σας συνέχεια. Πολλά περαστικά στον λατρεμένο μας εργαζόμενο του Αποστόλου Παύλου. Εύχομαι να βγει νικητής!!!

    • κυρία μου ζητάμε συγνώμη αλλά σήμερα τρέχαμε στην κυριολεξία για το ρεπορτάζ, είχαμε μια διπλη και στυγερή δολογονία στο Λουτράκι, οπότε τα σχόλια τα αφήσαμε για αργότερα

  4. Θα είμαστε και περήφανοι που γέμισε η Κόρινθος κορονοιο. Σαν δεν ντρεπομαστε που είστε υπερήφανοι. Περαστικά στον κύριο αυτόν και όσους νοσούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog