Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κανένα ελαφρυντικό στη δίκη για τη Χρυσή Αυγή

- Advertisement -

Κανένα ελαφρυντικό για το διεθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δεν αναγνώρισε το δικαστήριο. Κανένα ελαφρυντικό και στους περισσότερους από τους πρώην βουλευτές.

Συγκεκριμένα:

  • Δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στους 7 της Χρυσής Αυγής που αποτελούσαν το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής
  • Κανένα ελαφρυντικό για τους περισσότερους βουλευτές που έχουν κριθεί ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωσης
  • Κανένα ελαφρυντικό για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.
  • Ελαφρυντικά αναγνωριστήκαν σε όσους είχαν μικρή συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
  • Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν στους πρώην βουλευτές της ΧΑ Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο.

Η εικόνα από το Εφετείο στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Ενταση προκλήθηκε προ ολίγου έξω από το Εφετείο, στην οδό Λουκάρεως, απ’ όπου αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα η απόφαση για τα ελαφρυντικά των καταδικασθέντων της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Με χειροκροτήματα έγινε δεκτή η Μάγδα Φύσσα προσερχόμενη πριν λίγο στο Εφετείο για την ανακοίνωση της απόφασης για τυχόν ελαφρυντικά στους καταδικασθέντες.

Σε περισσότερες από δέκα προσαγωγές ατόμων προχώρησε η Αστυνομία πριν από λίγο. Πρόκειται για ομάδα ατόμων που συνόδευε τον καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννη Λαγό, στο Εφετείο Αθηνών. Οι προσαγωγές έγιναν στην οδό Δέγλερη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις -Κλειστή η Αλεξάνδρας:

Κλειστό είναι αυτή την ώρα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας από το ύψος της λεωφόρου Κηφισίας λόγω της συγκέντρωσης έξω από το Εφετείο Αθηνών. Όπως διευκρινίζει η Τροχαία θα γίνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες στην περιοχή.
Πηγή: iefimerida.gr

 

Το σενάριο της Αστυνομίας για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι (εικόνες)

Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα του άνδρα στη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog