Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Yποβαθμίζεται και απαξιώνεται η πόλη

- Advertisement -

Μετά την απoμάκρυνση από το Λουτράκι, των υπηρεσιών του ΙΚΑ, του ΟΣΕ, του ΟΑΕΔ κτλ, φημολογείται ακόμη ότι θα μπει “λουκέτο” στα γραφεία των ΕΛ.ΤΑ, ένα ακόμα “λουκέτο” υπηρεσίας, έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της απόλυτης απαξίωσης και υποβάθμισης της πόλης του Λουτρακίου..

Μια νευραλγικής σημασίας υπηρεσία για τους δημότες και τους χιλιάδες παραθεριστές, έρχεται να προστεθεί στον κρίκο της αλυσίδας των αποχωρήσεων από την πόλη.

Μια αποχώρηση, η οποία όχι μόνο υποβιβάζει την ιστορική μας λουτρόπολη και την ρίχνει στην άβυσσο του μηδενισμού, αλλά δημιουργεί προβλήματα, τόσο στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, όσο όμως και σε χιλιάδες πολιτών!

Το νέο “λουκέτο” ακούει στο όνομα ΟΤΕ (υποκατάστημα Λουτρακίου) και δημιουργεί ακόμα ένα βήμα οπισθοδρόμησης για τον τόπο μας εάν τελικά πραγματοποιηθεί!

Γι’ αυτό και επιβάλλεται, τόσο το δημοτικό συμβούλιο, όσο και οι φορείς της πόλης, να υψώσουν το ανάστημα τους και να αντιδράσουν δυναμικά.

Επιπλέον, για να κατανοηθεί από όλους μας το μέγεθος της συγκεκριμένης αψυχολόγητης απόφασης, υπογραμμίζεται ότι κάθε χρόνο, το υποκατάστημα του Λουτρακίου, όπως καταγγέλλουν και οι εργαζόμενοι του , επιτυγχάνει τους οικονομικούς στόχους, που έχουν τεθεί από την διοίκηση και ως εκ τούτου, αυτή η απόφαση, είναι εκτός των άλλων και πολύ περίεργη …..

Η πόλη δεν πρέπει να δεχτεί, ακόμα ένα βάναυσο χτύπημα στην λειτουργία της και δεν μπορεί κάθε τόσο, με διαφόρων ειδών μανδύες, να αποψιλώνεται, από κρίσιμης σημασίας υπηρεσίες για τους πολίτες!

Ως εκ τούτου, τόσο ο δήμος με όλες του τις δημοτικές παρατάξεις, όσο και όλοι οι φορείς, πρέπει να υψώσουν ένα αρραγές δημοκρατικό μπλόκο, ώστε να αποφευχθεί ακόμα μία αποχώρηση που θα αποδυναμώσει περαιτέρω την εμβέλεια του Λουτρακίου ως μεγάλου τουριστικού θέρετρου και προορισμού!

Ισως, αν είχαν πράξει το ίδιο κατά το παρελθόν, δήμος, φορείς, σήμερα να υπήρχε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες στην πόλη, αφού εξυπηρετούσαν επίσης χιλιάδες πολιτών, επισκεπτών και παραθεριτών.

Το επόμενο βήμα ίσως είναι η απομάκρυνση των υποκαταστημάτων των τραπεζών….

Τελικά η ανάπτυξη στο Λουτράκι έρχεται… ή φεύγει;;;

 

Κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι (φωτο)

To Eργατικό Κέντρο Λουτρακίου καταγγέλει το κλείσιμο του ΟΤΕ στο Λουτράκι

Εννέα κρούσματα κορονοϊού στην Κορινθία σήμερα 12 Οκτωβρίου

 

- Advertisement -

58 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα ρε λουτρακιωτες εκεινον τον δημαρχο τι τον εχετε ? αυτος ειναι μονο για βιτρινα . εργα δεν κανει οι υπηρεσιες ολες φευγουν τι σκατα δημαρχος ειναι αυτος .καμπουλ θα σας κανει .

  2. Πως να επιβιώσει η πόλη, με τους ψωροτουρίστες ή με τους μπατίρηδες που μας επισκέπτονται στην χάση και στην φέξη όπου όλα κι όλα τα έξοδά τους θα είναι κάνας φραπές στο saxo και μάλιστα χωρίς να αφήσουν και κανα tip. Μα με 17.000 στερλίνες τον χρόνο εισόδημα, δεν ζει άνθρωπος. Όχι να αρχίσει να τα σκορπάει σε γλέντια και ψαροταβέρνες. ‘Εφυγαν και καλά για προκοπή και έμειναν μπατίρια παριστάνοντας τους πλουσίους ελληνοαμερικάνους με τα δολλάρια. Ρε ουστ!!!! Και έχετε και γνώμη για την πόλη μας…!

  3. Προς τους φίλους ,φίλες σχολιαστές ,και το μπλοκ !!Εχω πολλες φορές ζητήσει να είμαστε ποιο προσεκτικοί να ρίξουμε λίγο τους τόνους να μην γράφουμε πράγματα που να δημιουργούν αυτήν την κατάσταση που επικρατεί στο μπλοκ !Τι θέλω να πω !αυτος η αυτή που έγραψε το σχόλιο 1024 για τις στερλίνες και τα αλλά που γράφει μπορεί να μου πει κάποιος τι προσπαθεί να πει ?Για όσους δεν ξέρουν να εξηγήσω ότι αυτός ο άνθρωπινος νους λέει ότι παίρνω 17 οοο στερλίνες είμαι μπατίρης και τέτοια κυρίως σε αλλά άρθρα !το αν παίρνω 10 ,17,,27 χιλιάρικα που κολαει στα άρθρα η γενικά να το λέει αυτο !Δυστυχως σαν και αυτόν και το ειρωνικό του ύφος υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα !Εγω όμως χαλάω το μπλοκ !Ας απαντήσει παρακαλω κάποιος με μυαλό στο σχόλιο μου αυτο

  4. Το ξαναγράφω γιατί δεν περασε !!εχω γράψει να ρίξουμε λίγο τους τόνους και να μην γίνετε αυτός ο χαμός !το σχόλιο του 1024 μπορεί κάποιος αν θέλει από τους σχολιαστές εδώ να μου βρει τι θέλει να πει αυτός ο «άνθρωπος»???Για οιποιν ισως δεν καταλαβε το γράφει για εμένα !!Το αν εγώ παίρνω 10,17,27 στερλίνες τι έχει να κάνει με το άρθρο η ότι άλλο θέλει να πει αυτός !Το έχει γράψει 2-3 φορές και μέχρι και το μπλοκ του έκανε παρατηρήσει προχθές !ο συγκεκριμένος έχει εμπειρία από εξωτερικό που πήγε μπατίρης και γύρισε μπατίρης και το ξέρει να ρωτήσω εγώ ??Για πες μας ρε άνθρωπο τι επιδιώκεις με αυτο που έγραψες μόνο εσυ ξερεις !θα το περάσετε τώρα ?Ευχαριστω

  5. Να το πάρουμε το πρόβλημα από την αρχή !εδω το μπλοκ μας δίνει το βήμα να σχολιάζουμε στα άρθρα που βάζει εσεις στο Λουτρακι Περαχώρα Κόρινθο Καλαμάτα Νιουπορτ !!δεν τα βάζει για να κριτικάρουμε την εργασία την μορφώσει τα οικονομικά και αν δίνει φιλοδώρημα το tips που εμαθε το ταγάρι !!Για τον άλφα βήτα λόγο δεν συμφωνούμε εδώ μέσα !Αυτο δεν σημαίνει να βρίζεις να προσβάλεις τον άλλο !θα σε βρίσει θα σε προσβάλει και αν του τα έλεγες και μπροστά του και καμία φάπα!!Υπαρχει τρόπος αν δεν γουστάρεις κάποιον να μην ασχολησε μαζί του !Αν υπάρχει κάποιος με βίτσιο να μαλώνει βρήκε λάθος άτομο !Αν κάποιος δεν βρίσκει σωστά αυτο που έγραψα να πάει να κοιταχτεί σε κανένα γιατρό !!λοιπον μαζευτητε μερικοί !Αυτα προς το παρόν !!

    • αυτος που το εγραψε φιλε μου εχει κακη ψυχη .Το εχω δει οτι σου γραφουν προσωπικα προσβλητικα σχολια .Ο καθενας οτι εχει στην ψυχη του αυτο βγαζει .Κ να μας πει αυτος τι προκοπη εχει κανει στο Λουτρακι …γιατι εργοστασιαρχες δεν υπαρχουν ουτε εφοπλιστες ..του μεροκαματου οι περισσοτεροι .Οσο γ τα μαγαζια της παραλιας τα γεμιζουν οι επισκεπτες Αθηναιοι κυριως κ οχι οι Λουτρακιωτες που πανε στην Βενιζελου γ τ καφεδακι με το 1.80 .Πες του 《μπρουκλη να παει να αλλαξει καμια φορμα τωρα .

  6. ΥΓ συνέχεια σε αυτο που έγραψα !Ολο αυτο το θέατρο του παραλόγου που γίνετε με εμένα και μερικούς «πολιτισμένους «μορφωμένους ξερόλες εδώ μέσα έχει ξεφύγει από την κάθε είδος αντιπαράθεση που μπορεί να έχουμε για τα οπαδικα τα πολιτικά τα δημοτικά κλπ !!Οταν ορισμενοι και ορισμένες με προσβάλουν και λένε και ως παραδειγμα προς αποφυγή όπως λέει αυτός ο πονηρος που γνωρίζει ακόμα και ποσά λεφτά παίρνω !Ακουστε λογική ανθρώπου !Αυτα τα νούμερα που λέει κάποιος θα του τα είπε λίγο μεθυσμένος η θα ήταν αυτός μεθυσμένος !Με τέτοια μυαλά εγώ διάλογο που ζητάω να κάνω δεν γίνετε να υπάρξει !Οτι και να έχωπει δεν δικαιολογεί αυτή την στάση και συμπεριφορά από ορισμένους !πολιτισμενοι άνθρωποι είμαστε τα υπουργεία μου μέσα

  7. Χαχαχαχα, αυτό που έγραψες ως συμβουλή στον εαυτό σου για ρίξιμο τόνων, έμεινε στην ιστορία του Λουτρακίου. Η κατάληξη καλησπέρα, φιλικά , Αντρέας όλα τα λεφτά!!! 😂😂😂😂 ρε τι φρούτο είσαι εσύ!!!!😋😋😋😋

  8. Ο καθένας μιλάει όπως τον συμφέρει, νομίζοντας ότι το σάιτ υπάρχει εδώ για να γράφει ο κάθε πικραμένος για τον εαυτόν του. Που είναι ο Μαρινάκης? Όπως έκανε δώρο στον Μαραντόνα μια μπλούζα με το 10, ας κάνει δώρο και στον Σγδούμπο αλλη μια με το νούμερο 53 για την προσφορά του στο lb με απίστευτα άθλια και οπαδικα σχόλια.

  9. ΡΕ παιδιά σκεφτείτε λίγο την ταλαιπωρία του κόσμου. Και την παρακμή του Λουτρακίου όλα κλείνουν και ο δήμαρχος μας κάνει πως δεν βλέπει. Τι άλλο πρέπει να κλείσει για να ξυπνήσουμε.

  10. Έκλεισε το ΙΚΑ το κέντρο υγείας υπολειτουργει. Ο οαεδ έκλεισε η Vodafone έκλεισε ο ΟΤΕ κλείνει ο ελομας έκλεισε σε λίγο θα γίνετε χειρότερα και από τα πισια που δεν έχει τίποτα.

  11. Έγραψε κανείς πως παίρνεις 17 χιλιάρικα τον χρόνο? Έγραψε γενικά για επισκέπτες μπατιρηδες. Τώρα, αν εσύ παίρνεις αυτό το ποσό και μυγιαζεσαι, δεν νοιαζει κανέναν μας. Όπως δεν νοιαζει κανέναν μας και ο Ολυμπιακός σου. Φεύγα από δω ή βάλε μυαλό. Εδώ το σάιτ δεν είναι για άνοιγμα σφολιάτας αλλά για διάλογο.

  12. Φρούτο εισε εσύ που πιστεύεις ότι το έγραψα εγώ.! Και γιατί να γράψω εγώ ρε πονηρέ το σχόλιο και αυτά που έγραψε? Με ξέρεις τόσα χρόνια στο μπλοκ νσ χρειάζομαι δικηγόρο υπερασπιστές? Τα βγάζω πέρα όπως βλέπεις άνετα με τον κάθε πικραμενο εδώ μέσα! Δεν ήταν άλλωστε και η πρώτη φορά που έβαλε αυτός η κάποιος άλλος το όνομα μου. Του άρεσαν λέει τα αστέρια και τα κύπελλα μου είπε την πρώτη φορά που το έβαλε και του ζήτησα το λόγο. Εσύ τι φρούτο που εισε δεν μας λες? Εγώ φίλε – φίλη όλα αυτά που μου γράφετε κατά καιρούς το μόνο που με πειράζει για ποιο σκοπό η ωφελος τα λέτε όχι τίποτα άλλο. Αντε γειά μας

  13. Λέκκας, μας τα κάνεις μπαλόνια καααααθε μέρα. Δεν έχεις ζυμάρια να ασχοληθείς ρε? Δεν έχεις τον Μαρινάκη να ασχοληθείς? Δεν έχεις φράντζα να ασχοληθείς?

  14. Έγραψα 2-3 πράγματα αλλά όπως βλέπετε οι βλακες παραμένουν και συνεχίζουν να λένε τις εξυπνάδες τους!!! Αξία τους δίνω που απαντάω. Αν τους αφήσω θα πούνε μια δυο φορές θα βαρεθούν να γίνονται γραφικοί. Ο γραφικός δεν είμαι εγώ γραφικοί είστε εσείς που λέτε τις ίδιες και ίδιες βλακειες για σφολιατες για φράντζες και τέτοια γραφικά😂😂Εσύ με τον Μαραντονα είπαμε να κόψεις τα παρέδωσε με εμένα!!

    • Προς τους αγαπητούς σχολιαστές. Θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας. Είναι η τελευταία φορά που δημοσιεύονται σχόλια επί προσωπικού.

      • Καλο θα ηταν να περιορισετε τα σχολια του συγκεκριμενου χρηστη,το blog εχει γινει one user show Και ειναι πολυ κουραστικο,για αυτο και απαντανε μετα οι υπολοιποι και γινετε οτι γινετε..ας βαλετε ενα πλαφον στα comments του..

      • Επιτέλους Loutrakiblog.Δύο άνθρωποι κάνουν το 70% των σχολίων.Τα οποία μάλιστα είναι ΑΣΧΕΤΑ με τις αναρτήσεις.Έχουν κουράσει όλον τον κόσμο που σας ακολουθεί.Σας κάνουν κακό.Περιορίστε τους.

  15. Αγαπητό LB, σαν να μην έχουμε δικαίωμα εμείς να εκφράσουμε μια ποδοσφαιρική άποψη και δεχόμαστε ρατσιστικά προσβλητικά πυρά του στυλ Σαμπίντι, Τσετσένος, αφραγκούζος κλπ. Αμέσως ακολουθεί υποβάθμιση και σάτιρα του ό,τι κι εμείς αγαπάμε. Αν κάποιος εδώ συμπεριφέρεται έτσι, καλό είναι να μάθει ότι τέτοια σχόλια μπορούν να χρησιμοποιούν και οι άλλοι εις βάρος του. Όχι, ό,τι μας αρέσει κάνουμε στους άλλους αλλα προς Θεού, όχι οι άλλοι σε εμένα. Αλλά όπως είπε και κάποιος εδώ στον εαυτόν του, Μίχο ρίξε κι εσύ τους τόνους. Φιλικά, την καλησπέρα μου, Μίχος.

  16. Το προβλημα φυσικα δεν ειναι που θα εξυπηρετηται ο κοσμος,καθως αυτο θα γινεται στο καταστημα του Γερμανου, που ανηκει στην Κοσμοτε..το θεμα ειναι οτι αλλη μια επιχειρηση με μεγαλο brand name αποφασιζει να κλεισει ενα καταστημα στην πολυ,μετα την wind ,μετα την vodafone.την pepsi και ενα σωρο αλλες…και αν προσθεσουμε το κλεισιμο υπηρεσιων οπως ο οαεδ,η δεη ,το αστυνομικο τμημα κλπ καταλαβαινεις ποσο πολυ εχει παρακμασει η πολη…και ο κυριος λογος ειναι ενας ,τον λεμε εδω και χρονια …γιατι η εκαστοτε δημοτικη αρχη,κυριως απο το 2006-2007 και μετα,εχει παρατησει την πολη στην μοιρα της, να φυτοζωει..

  17. Μη στενοχωριέστε φίλοι μου. Μπορεί όλα να έφυγαν αλλά έρχεται ο προαστιακός!!! Εκεί να δεις ……………… δουλειές! Θα πήξουμε στους πλούσιους τουρίστες που θα έρθουν να αφήσουν το παραδάκι τους στο Λουτράκι. Και θα αφήνουν και τα tips τους, καθότι πλούσιοι. Μη μου αγχώνεστε!

    • H καταργηση του τρενου ηταν απο τα πρωτα πραγματα που οδηγησε στην παρακμη την πολης…και σαρεσει δεν δαρεσει η επιστροφη του θα ειναι μια αρχη για να σταματησει η κατρακυλα της πολης και να ξαναπαρει τα πανω της..Βεβαια αυτο απο μονο του δεν αρκει..Πρεπει να αλλαξει και μυαλα η δημοτικη αρχη…Πραγμα που μοιαζει δυσκολο…Ακομα περιμενει τα κονδυλια της αναπλασης;

  18. Nα αγιάσει το στόμα σου!!!! Νομίζω ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ διαφωνεί ως προς αυτό. Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε για ποδόσφαιρα και αηδίες πια σε αναρτήσεις που αφορούν την πόλη μας, όχι τον Πειραιά.

  19. Αξιότιμη κυρία Χαρούλα, μεγάλη ανακούφιση μου έδωσαν τα νέα σας περί μη αναρτήσεως ασχέτων ή προσωπικών μηνυμάτων. Σας παρακαλώ, μην παρερμηνεύσετε το σχόλιό μου, αλλά αν είσασταν παρούσα, θα σας έδινα ένα συγχαρητήριο φιλί. Με μεγάλη εκτίμηση, Ι.Μ.

  20. Xαρά μου να συνδράμω κι εγώ από πλευράς μου στην διατήρηση της επιβολής του νέου μέτρου που επιτέλους ήρθε για το καλό του blog, της πόλης μας και των συνδημοτών. Με σεβασμό, Αθανάσιος Κ.

  21. Το blog ήδη έγινε καλύτερο εδώ και μία μέρα που ανακοινώθηκε απαγορευτικό σε αλλότρια σχόλια. Και από πλευράς μου μια παράκληση προς τους συντάκτες: ας περιοριστείτε μόνο σε αναρτήσεις αθλητικές που αφορούν τοπικά γεγονότα ή ομάδες του δήμου μας. Έτσι αποφεύγουμε τα χειρότερα. Ευχαριστώ πολύ, Μίχος

  22. Θα στεναχωρηθουν πολλοί εδώ μέσα που δεν θα μπορούν πλέον να βρίζουν και να ειρωνευονται κάποιον.!! Το να μιλάω και να γράφω αθλητικά και τα άλλα που σχολιάζω σχολιάζω δεν βρίζω και ειρωνεύομαι κάποιον! Το να κάνεις πλάκα σε ένα παναθηναϊκό Αεκζη κλπ δεν ειρωνευεσε την εργασία του το λες αμορφωτο και όλους τους χαρακτηρισμόυς. Όταν έλεγα εγώ πάντα πλακιτσα κάνω να παίρναμε οποίος θέλει ωραία και να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα που υπάρχουν μου λέγατε μην ανακατεύομαι και δεν με θεωρείτε λουτρακιωτη. Ποιος βρίζει και ρίχνει το επίπεδο. Εντάξει είμαι οξυθημος και απαντάω με το δικό σας ύφος. Πιστεύω να περάσει για να ξέρουμε τι λέμε!!!

    • “Loutrakiblog 15 Οκτωβρίου 2020 σε 15:07– ΑπάντησηΑυτό θα κάνουμε, ηδη το ανακοινώσαμε ! Δεν δημοσιεύονται σχόλια επι προσωπικού και σχόλια άσχετα με τα δημοσιεύματα”Ουτε 24 ωρες δεν περασαν και δεν το τηρησατε

  23. Εαν αυτο το σχετικο “εμπαργκο” προκειται να συμβαλει για το καλο ημων ολων μας, αλλα κυριοτερα για την αισθητικη εικονα που εκπεμπει το LB, δεν μενει παρα να συμφωνησω και εγω με την σειρα μου με τους εκλεκτους και αγαπημενους φιλους-σχολιαστες ως προς το μετρο αυτο. Αγαπητη κυρια Χαρα και απο εμενα εχετε την θετικη ψηφο μου, λοιπον!

  24. Το προφίλ του λουτρακιου δεν πρέπει να κρέμεται από τον τουρισμό του καλοκαιριού το Λουτράκι εξυπηρέτει τόσοθς ανθρώπους χωριά .. όταν δεν υπάρχουν αστικά λεωφορεία μετακίνηση για όλους από και προς Κόρινθο πως περιμένουν να εξυπηρετηθει ο κόσμος με καφέ και σούπερ μάρκετ περιμένουν να αναβαθμιστεί το λουτρακι ? Όχι από την εικόνα και την λειτουργικότητα; Αφήστε τις χαρές ο ένας στον άλλον και ας δουλέψουν άλλοι μαζί για κάτι σοβαρό !

  25. Δυστυχώς θα δούμε και πολλές αλλες βασικες υπηρεσείες να κλίνουν. Όπως παμε Θα καταντήσουμε χειρότερα και από το Δρέπανο Αργολίδας..!!

  26. Τάκη η κυρία Ελένη αμέσως να σας δώσει τίτλο ευγένειας και να σας αποκαλέσει και Κοντε 😜😜Παράπονο το είχα να με είχε και μένα αποκαλέσει κάποτε που είχαμε “καλύτερες” σχέσεις λορδο η Σερ 😜😜Φυσικά και αστειεύομαι και τίτλους και ευγενειες δεν τα πολυσυμπαθώ! Απλός άνθρωπος είμαι λαϊκός αν προτιμάς και θέλω να πιστεύω και δίκαιος και ειλικρινής. Την καλησπέρα μου στην Ελένη σε εσένα και τους άλλους παιχταράδες του μπλοκ 😜😜Και κάνα δυο τρεις προς το παρόν συνεχίζετε “ομορφιές” σε σχόλια που το μπλοκ δεν τα πρόσεξε αλλά ο Αντρέας τα “πρόσεξε 🤔😎

  27. Κυρια Ελενη, το θελω και το επιδιωκω ειδικα με εσας τις κυριες, να ειμαι οσο γινεται πιο αβρος και ευγενης, αλλα αυτο ενταξη ως ενα βαθμο- ε, να μην θεωρηθω και… Αβραμοπουλος! ΥΓ. Κοντα πεσατε, ειμαι στην καταγωγη επταννησιος και Κεφαλονιτης…

  28. Συνεχίζουν να περνάνε από σπόντα βέβαια κάποια άσχετα σχόλια. Γεωγραφικού περιεχομένου βέβαια. 😂Πριν λίγες μέρες, αντε μήνα το πολύ είχα γράψει ότι το επίπεδο έχει πέσει πολύ. Βέβαια δεν αποσαφηνισα αν εννοώ τα σχόλια ή τους διαχειριστές… Κακή διατύπωση έκανα, ισχύει. Από ότι βλέπω τώρα, αρκετό καιρό μετά, σαματι είχα δίκιο κ ευτυχώς έγινε η απαραίτητη ΠΑΡΈΜΒΑΣΗ από τη συντονιστική ομάδα. Jole7

  29. Σίγουρα αδερφέ Jole 7 χρειάζεται η παρέμβαση του μπλοκ. Το κακό είναι ότι δεν θα μάθουμε τι θέλει να μας πει αυτός που λέει για το Δρέπανον και τι ομάδα ήταν ο Ντεταρι 7😂😂😂Πάντως τους ξεφεύγουν πολλά “πονηρά” σχόλια αλλά ας μην δώσουμε σημασία. Στα δικά μας τώρα. Θα κάνουμε κάθε Σάββατο και Κυριακή προπόνηση με 4-5 μπαλάκια έκαστος και τρίτες Τετάρτες θα παίζουμε την μπαλίτσα μας στα Τσου λου και στα σαλόνια της Ευρώπης και άσε τους άλλους να ψάχνουν τα VAR Bar Δεν πιστεύω να μην μου το περάσετε. 😜😜Έκανα ανάλυση ποιότητας

  30. Κύριε Τάκη, ναι, ως προς τους τρόπους και την συμπεριφορά, είσαστε πράγματι ένας Κεφαλονίτης Κόντες. Ποτέ δεν έχω πάει στο νησί σας. Και έχω ακούσει πολλά για το πόσο πράσινο είναι. Φαντάζομαι θα ξέρετε να μας συμβουλέψετε και που μπορούμε να μείνουμε κάπως οικονομικότερα με την παρούσα κρίση. Σας Καλημερίζω, Ελένη.

  31. Τί σχέση έχει το 2:44 σχόλιο με την ανάρτηση? Μπας και πέρασε το υποκατάστημα του ΟΤΕ για προπονητήριο του Ολυμπιακού Πειραιώς μες τα ξημερώματα? Τουλάχιστον πιστεύω τώρα να ξύπνησε κανονικά και να κατάλαβε. Ευχαριστώ για την κατανόηση, Αθανάσιος Κ.

  32. Όπως είπα και στον Jole 7 (ξεφεύγουν πολλά πονηρά σχόλια ας μην δώσουμε σημάσια) αγαπητέ Αθανάσιος Κ. Δεν μας απαγορεύει κάνεις να κάνουμε διάλογο μεταξύ σχολιαστών αλλά να μην υπάρχουν διαφωνίες αν δεν με γελάει η μνήμη μου!!! Το τι θα σχολιάζουμε δεν πρέπει να στοχοποιοι ειρωνευευε κλπ επώνυμα. Εσύ αγαπητέ Αθανάσιος Κ προχτές σε ένα άρθρο για την ρομποτικη νομίζω έκανες ένα πονηρό σχόλιο που το ραντάρ το δικό μου το έπιασε! Μπορεί το θέμα του άρθρου να μην είναι για σπορ σχόλιο αλλά κοίτα τα άλλα 40 τόσα σχόλια και δες ποιος πρέπει να ξυπνήσει. Παρακαλώ να περάσει γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι κοιμομαστε!!! Καλημέρα σας τα βλέπω όλα να ξέρεις 😎

  33. Κυρια Ελενη, οχι οτι ειμαι εκ καταγωγης Κεφαλονιτης, ομως θα πω, πως οποιος δεν εχει παει εστω μια φορα εκει, απλως χανει, αν και δυστυχως, δεν ειναι και ο πλεον οικονομικοτερος προορισμος, διαμονης η και διακοπων! Τωρα , λογικα να υποθεσω οτι αυτο που μου αναφερετε, θα το εχετε κατα νου για την προσεχη ανοιξη, η και για το ερχομενο καλοκαιρο και παντως οποτε θελετε να πατε, μου το λετε συγκεκριμενα και ολο και κατι αξιολογο και οικονομικο θα προσπαθησουμε να βρουμε για την αγαπητη μας κυρια Ελενη και φυσικα εννοειται αυτο θα ειναι αυτο ενα σκετο… value for money, παντα κατα το δυνατον.

  34. Κυρια Ελενη, οχι οτι ειμαι εκ της καταγωγης Κεφαλονιτης, ομως θα πω, πως οποιος δεν εχει παει εστω μια φορα εκει, απλως χανει, αν και δυστυχως, δεν ειναι και ο πλεον οικονομικοτερος προορισμος, διαμονης η και διακοπων! Τωρα , λογικα να υποθεσω οτι αυτο που μου αναφερετε, θα το εχετε κατα νου για την προσεχη ανοιξη, η και για το ερχομενο καλοκαιρι και παντως οποτε θελετε να πατε, μου λετε συγκεκριμενα και ολο και κατι αξιολογο και ταυτοχρονα οικονομικο θα προσπαθησουμε να βρουμε για την αγαπητη μας κυρια Ελενη και φυσικα εννοειται θα ειναι αυτο ενα πακετο… value for money, παντα κατα το δυνατον.

  35. Βεβαιωτατα και είναι προβλημαΤα υποκατάστηματα που κλεινουνΚαι πρέπει να τρέχουμε Κόρινθο.. Τώρα τελευταία χαλάνε και οι γεφυρεςΣε Ποσειδώνια και Ίσθμια.. ΜηπωςΠρέπει ο Δήμος (πολίτες) να κινηθη!!!!

  36. Ρε Λουτρακιώτες!!! Ήρθαν οι Αλβανοί και καταλάβαμε από που κρατάει η σκούφια σας!!! Τεμπέληδες, με ακριβές τιμές και κακή ποιότητα σε όλα!!! Να σέβεστε εμάς τους Αθηναίους που σας ταίζουμε!!! Οι καλύτεροι μαγαζάτορες στο Λουτράκι είναι από αλλού!!!! Κυρίως από Τρίπολη!!!

  37. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Πελάτη από την Αθήνα, όλοι εμείς οι Αθηναίοι είμαστε γνήσιοι απόγονοι του Περικλή , του Θεμιστοκλη και πολλών άλλων αρχαίων προγόνων μας. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους Λουτρακιωτες….

  38. Άνοικτή Έπιστολή σε όσες/ους ένδιαφέρονται για τον Δήμο Λουτρακίου Αρχή με Συλογή Σημαντικών Στοιχείων.Θα είχε ένδιαφέρον να γίνει μια έρευνα με ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, με την βοήθεια των τοπικών άρχών σχετικά με την συμπεριφορά των ίδιοκτητών άκινήτων παραθεριστών του Δήμου Λουτρακίου, στις διαδοχικές περιόδους περιοριστικών μέτρων lockdown Μερικά άπό τα Έρωτήματα που είναι χρήσιμα να άπαντηθούν για το 2020 : Πόσα σπίτια παρέμειναν άνοικτά μετά τον Σεπτέμβριο Πόσο αύξήθηκε ο μαθητικός πληθυσμός Πόσοι άλλαξαν φορολογική έδρα Πόσο αύξήθηκε η κατανάλωση Πόσο αύξήθηκε η κίνηση των αύτοκινήτων και οι παραβάσεις Πόσα τα θετικά κρούσματα κορονοιού την αντίστοιχη περίοδο Συμπληρώστε …… Ίδιοκτήτης ένας από Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog