Μετά την απoμάκρυνση από το Λουτράκι, των υπηρεσιών του ΙΚΑ, του ΟΣΕ, του ΟΑΕΔ κτλ, φημολογείται ακόμη ότι θα μπει “λουκέτο” στα γραφεία των ΕΛ.ΤΑ, ένα ακόμα “λουκέτο” υπηρεσίας, έρχεται να συμπληρώσει το παζλ της απόλυτης απαξίωσης και υποβάθμισης της πόλης του Λουτρακίου..

Μια νευραλγικής σημασίας υπηρεσία για τους δημότες και τους χιλιάδες παραθεριστές, έρχεται να προστεθεί στον κρίκο της αλυσίδας των αποχωρήσεων από την πόλη.

Μια αποχώρηση, η οποία όχι μόνο υποβιβάζει την ιστορική μας λουτρόπολη και την ρίχνει στην άβυσσο του μηδενισμού, αλλά δημιουργεί προβλήματα, τόσο στους εργαζόμενους του συγκεκριμένου υποκαταστήματος, όσο όμως και σε χιλιάδες πολιτών!

Το νέο “λουκέτο” ακούει στο όνομα ΟΤΕ (υποκατάστημα Λουτρακίου) και δημιουργεί ακόμα ένα βήμα οπισθοδρόμησης για τον τόπο μας εάν τελικά πραγματοποιηθεί!

Γι’ αυτό και επιβάλλεται, τόσο το δημοτικό συμβούλιο, όσο και οι φορείς της πόλης, να υψώσουν το ανάστημα τους και να αντιδράσουν δυναμικά.

Επιπλέον, για να κατανοηθεί από όλους μας το μέγεθος της συγκεκριμένης αψυχολόγητης απόφασης, υπογραμμίζεται ότι κάθε χρόνο, το υποκατάστημα του Λουτρακίου, όπως καταγγέλλουν και οι εργαζόμενοι του , επιτυγχάνει τους οικονομικούς στόχους, που έχουν τεθεί από την διοίκηση και ως εκ τούτου, αυτή η απόφαση, είναι εκτός των άλλων και πολύ περίεργη …..

Η πόλη δεν πρέπει να δεχτεί, ακόμα ένα βάναυσο χτύπημα στην λειτουργία της και δεν μπορεί κάθε τόσο, με διαφόρων ειδών μανδύες, να αποψιλώνεται, από κρίσιμης σημασίας υπηρεσίες για τους πολίτες!

Ως εκ τούτου, τόσο ο δήμος με όλες του τις δημοτικές παρατάξεις, όσο και όλοι οι φορείς, πρέπει να υψώσουν ένα αρραγές δημοκρατικό μπλόκο, ώστε να αποφευχθεί ακόμα μία αποχώρηση που θα αποδυναμώσει περαιτέρω την εμβέλεια του Λουτρακίου ως μεγάλου τουριστικού θέρετρου και προορισμού!

Ισως, αν είχαν πράξει το ίδιο κατά το παρελθόν, δήμος, φορείς, σήμερα να υπήρχε κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες στην πόλη, αφού εξυπηρετούσαν επίσης χιλιάδες πολιτών, επισκεπτών και παραθεριτών.

Το επόμενο βήμα ίσως είναι η απομάκρυνση των υποκαταστημάτων των τραπεζών….

Τελικά η ανάπτυξη στο Λουτράκι έρχεται… ή φεύγει;;;

 

Κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι (φωτο)

To Eργατικό Κέντρο Λουτρακίου καταγγέλει το κλείσιμο του ΟΤΕ στο Λουτράκι

Εννέα κρούσματα κορονοϊού στην Κορινθία σήμερα 12 Οκτωβρίου