Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Πώς τα όνειρα της Φωτεινής για μια ήσυχη ζωή κόπηκαν άδοξα

- Advertisement -

Απειλές για τη ζωή της δεχόταν η άτυχη 43χρονη Φωτεινή-Σβετλάνα, σύμφωνα με μαρτυρίες φιλικών της προσώπων στο loutrakiblog.gr.

O πρώην σύντροφός της, αλβανικής καταγωγής, όπως λένε φίλοι της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο,ήταν βίαιος. 

Είχαν δεσμό, λένε οι φίλοι της και είχαν διακόψει πριν πολύ καιρό. Εκείνος την ενοχλούσε συνεχώς, λέγοντας της πως δεν θα της επιτρέψει να έχει άλλο άνδρα στη ζωή της.

“Η εμένα ή κανέναν” της είχε πει χαρακτηριστικά όπως είχε εκμυστηρευθεί η άτυχη Φωτεινή σε φιλικά της πρόσωπα.

Μάλιστα αναφέρεται στο loutrakiblog.gr ότι την είχε χτυπήσει, αλλά εκείνη δεν το κατήγγειλε ποτέ στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πρώην σύντροφός της αποτελεί τον Νο1 ύποπτο της άγριας διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι. Αναφέρεται δε, ότι είναι σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά.

Η άτυχη γυναίκα είχε συνάψει δεσμό με τον φαρμακοποιό πριν λίγες εβδομάδες. Σχεδίαζαν να πάνε εκδρομή σε κοντινό προορισμό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να περάσουν το διήμερο στο εξοχικό σπιτάκι της στο Φλάμπουρο.

Εκεί όπου η Φωτεινή και ο φαρμακοποιός βρήκαν φρικτό θάνατο…

Η Φωτεινή σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παντελέου στο Loutrakiblog.gr , οποίος διατηρεί μεσιτικό γραφείο,είχε αγοράσει το οικόπεδο από τον ίδιο, στη Λίμνη Βουλιαγμένης και σχεδίαζε να χτίσει δύο μαιζονέτες. Ήταν ευκατάστατη.

Αγαπούσε πολύ την 20χρονη κόρη της και έκανε σχέδια για το μέλλον της. Διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, επιχειρηματία της Μυκόνου.

Το μόνο που ήθελε, όπως λένε οι φίλοι της στο loutrakiblog.gr ήταν μια ήσυχη ζωή με έναν άνθρωπο να την αγαπά.

 

Κώστας Παντελέου: Eίχα πουλήσει το οικόπεδο στην άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε

 

 

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog