Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κώστας Παντελέου: Eίχα πουλήσει το οικόπεδο στην άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε

- Advertisement -

Τι λέει στο loutrakiblog.gr ο αντιδήμαρχος Tεχνικών Υπηρεσιών Κων/Νος Παντελέου:

«Της είχα πουλήσει ένα οικόπεδο στη Λίμνη Βουλιαγμένη για να χτίσει και μέχρι τότε της είχα παραχωρήσει το σπίτι όπου έμενε στο Φλάμπουρο» – Ήταν μια ευκατάστατη και δημιουργική γυναίκα”

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, από το άγριο διπλό φονικό που σημειώθηκε στην περιοχή Φλάμπουρο.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λουτρακίου, Κωνσταντίνο Παντελέου, ο οποίος γνώριζε και τα δύο θύματα, τα ξημερώματα της Κυριακής ειδοποιήθηκε , πως έχει πάρει φωτιά η περιοχή Φλάμπουρο, στην οποία διατηρεί και το σπίτι που έμενε για τις καλοκαιρινές διακοπές η 43χρονη γυναίκα.

«Την Κυριακή τα ξημερώματα με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος που είχε βγει για ψάρεμα και μου είπε πως είδε μια έκρηξη στο σπίτι που έχει ιδιοκτησία η οικογένειά μου στην περιοχή αυτή. Αμέσως καλέσαμε και την Πυροσβεστική.

Την επόμενη μέρα βλέποντας και τις φωτογραφίες συνειδητοποίησα πως το αυτοκίνητο ανήκει στην πελάτισσα μου που τις είχα πουλήσει ένα οικόπεδο και είχαμε βγάλει και την οικοδομική άδεια» είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος.

Ο Κωνσταντίνος Παντελέου,  διατηρεί μεσιτικό γραφείο και είχε παραχωρήσει δωρεάν το σπίτι που έμενε η άτυχη Φωτεινή- Σβετλάνα για καλοκαιρινές διακοπές.

«Την Φωτεινή την γνωρίζω προσωπικά. Την γνώρισα στο μεσιτικό γραφείου που έχω ως πελάτισσά μας και ήθελε να αγοράσει οικόπεδο στην περιοχή μας για να χτίσει σπίτι.

Αγόρασε το οικόπεδο πρόσφατα, στο οποίο κάναμε συμβόλαια προς το τέλος Ιουνίου και είχαμε μπει στην διαδικασία να της βγάλουμε οικοδομική άδεια για να φτιάξει δύο μεζονέτες.

Το σπιτι όπου βρέθηκαν οι δύο τους νεκροί, το είχα παραχωρήσει εγώ στην Φωτεινή να μείνει για το καλοκαίρι ως ένα δώρο για τα συμβόλαια που κάναμε με την πώληση του οικοπέδου.

Ήταν ευκατάστατη, κοίταζε μπροστά και ήταν μια δημιουργική γυναίκα με το χαμόγελο, αλλά κράταγε και τα προσχήματα πάντα. Ήταν τυπική με όλους και όλα.

Είχε τρομερή αγάπη στην κόρη της και το ξέρω αυτό γιατί είχαν έρθει μαζί να κάνουν την αγορά του οικοπέδου» είπε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος στο Loutrakiblog.gr

Ο ίδιος τονίζει πως δεν γνώριζε οτι ο φαρμακοποιός με την μασέζ είχαν συνάψει σχέση και οτι αυτό ίσως να δημιουργήθηκε μέσα από την επαγγελματική ιδιότητα της 43χρονης.

«Δεν γνωρίζουμε το παρελθόν της. Ήξερα ότι η Φωτεινή είχει νοικιάσει σπίτι από άλλο μεσίτη στο Λουτράκι στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και Καραϊσκάκη, απέναντι ακριβώς από το φαρμακείο.

Δεν γνώριζα ότι είχαν συνάψει σχέση μεταξύ τους. Τον Γιάννη τον γνωρίζω καθώς μένει στην γειτονιά μου. Ήταν ένα αξιόλογο παιδί και ξέρω ότι ήταν ελεύθερος.

Τα ξέρω αυτά γιατί πήγαινα στο φαρμακείο του και ψώνιζα. Ότι είχαν σχέση δεν το γνώριζα. Πιστεύω ότι η σχέση τους αυτή θα ήταν κάτι προσωπικό. Όταν ήρθε από τη Μύκονο ξέραμε ότι ήταν μασέζ.

Τον άντρα της τον είχε χώρισε και είχε αποζημιωθεί. Δεν είχαν διαφορές.» είπε αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των δύο ανθρώπων.

Το χρονικό της υπόθεσης και οι έρευνες

Βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας στο Λουτράκι είναι ένας σεσημασμένος Αλβανός, πρώην σύντροφος της γυναίκας ο οποίος επιτέθηκε στο ζευγάρι και τους σκότωσε με απανωτά χτυπήματα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του βασικού υπόπτου της διπλής δολοφονίας που έγινε στην περιοχή Φλάμπουρο στο Λουτράκι, σε βάρος μίας 43χρονης Ουκρανής και του 42χρονου Έλληνα φαρμακοποιού συντρόφου της, εντός της εξοχικής της κατοικίας.

Το κίνητρο φαίνεται να ήταν ερωτικό, καθώς δεν λείπει τίποτα από το σπίτι, ενώ η μαζικότητα των χτυπημάτων που δέχτηκαν τα θύματα, το μίσος που έδειξε ο δράστης και το γεγονός ότι τους επιτέθηκε στο σπίτι αιφνιδιαστικά και την στιγμή που ήταν γυμνοί, μοιραία στρέφουν προς το συγκεκριμένο πρόσωπο τις έρευνες, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, χωρίς όμως να είναι σε θέση ακόμα οι αστυνομικοί να εξαιρέσουν και τυχόν άλλες πιθανότητες, εν αναμονή πάντα και των εργαστηριακών αποτελεσμάτων από τα ευρήματα στον χώρο.

Ο δράστης ο οποίος χρησιμοποίησε γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά ο οποίος δεν βρέθηκε στο σημείο, κατάφερε απανωτά χτυπήματα στα θύματά του σε όλο τους το σώμα και κυρίως στα κεφάλια.

Αμέσως μετά την πράξη τους κλείδωσε τις πόρτες, έβαλε λουκέτα και έφυγε με το όχημα της Ουκρανής το οποίο εγκατέλειψε και του έβαλε φωτιά, περίπου 500 μέτρα μακριά από το σπίτι της.

Το συγκεκριμένο άτομο που ήταν πρώην σύντροφος της Ουκρανής και αποτελεί τον βασικό ύποπτο, είναι ένας 45χρονος σεσημασμένος Αλβανός για ληστείες και ναρκωτικά, ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό την άτυχη μασέζ και δεν αποδεχόταν για κανέναν λόγο τον χωρισμό τους και το γεγονός ότι ήθελε να συνεχίσει την ζωή της.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν μαζί με την Πυροσβεστική, όταν γείτονες είδαν την φωτιά στο αυτοκίνητό της, αργά το βράδυ του Σαββάτου.

 

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Πώς τα όνειρα της Φωτεινής για μια ήσυχη ζωή κόπηκαν άδοξα

Λουτράκι: Yποβαθμίζεται και απαξιώνεται η πόλη

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog