Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή το θέμα του κλεισίματος του ΟΤΕ στο Λουτράκι

- Advertisement -

Γ. Ψυχογιός: Να ανακληθεί άμεσα το κλείσιμο του καταστήματος ΟΤΕ στο Λουτράκι.

Ζητάμε από τα αρμόδια Υπουργεία άμεσες παρεμβάσεις για να ανακληθεί το αδικαιολόγητο από κάθε άποψη κλείσιμο του καταστήματος ΟΤΕ στο Λουτράκι, να μην υπάρξει καμία δυσμενής μεταβολή στα δικαιώματα των εργαζόμενων και να διασφαλιστεί η κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών του Δήμου.

Σε αυτή την κατεύθυνση, κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή λαμβάνοντας υπόψη την σχετική Ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου.

Η περαιτέρω συρρίκνωση του δικτύου εξυπηρέτησης αλλά και των υπηρεσιών αποκατάστασης και συντήρησης, έρχεται σε συνέχεια αποφάσεων του Ομίλου ΟΤΕ που το προηγούμενο διάστημα έβαλαν στο στόχαστρο τεχνικούς και λοιπούς εργαζόμενους, αλλά και την κοινωνική διάσταση της πρόσβασης στις τηλεπικοινωνίες.

Δεν θα το επιτρέψουμε. Μαζί με τους εργαζόμενους και την κοινωνία θα δώσουμε και αυτή τη μάχη. Πρέπει όμως να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν και όλοι όσοι κατέχουν κυβερνητικές ή άλλες θέσεις ευθύνης υπερασπιζόμενοι το κοινωνικό και δημόσιο συμφέρον”.

Κλείνει το κατάστημα του ΟΤΕ στο Λουτράκι (φωτο)

Λουτράκι: Yποβαθμίζεται και απαξιώνεται η πόλη

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να τον χαιρεστε οσι ψηφισατε τον τωρινο αρχων τις πολης μια χαρα τα καταφερε χωρις ΙΚΑ ΔΕΗ ΟΑΕΔ τωρα και χωρις ΟΤΕ να γινει η πολη του Λουτρακιου πολη φαντασμα ο προαστιακος σας μαρανε ντροπη και αισχος

  2. Αν και έχει πλάκα αυτο που έγραψες και γελάσαμε να πω εγώ τι μπορεί να ανοίξει εκεί που είναι το ΟΤΕ !!Μια κλινική για αποκαταστάση καμένου εγκεφάλου σαν του λόγου σου και αν δεν το καταφέρουν να σας ρίχνουν από κάτω στην θάλασσα να σας φάνε τα ψάρια !!Φουρναρικα που λες υπάρχουν πολλά στην πολη και να έχουν δουλειά γιατίκαι λεφτά για φαγητό λόγο της κρίσης να μην έχεις ένα καρβέλι ψωμί θα το πάρεις να το φας και καμία τυρόπιτα η μπουγάτσα αν ο φούρναρης είναι καλος στην σφολιάτα σαν και μένα !Ετσι για την ιστορία αν σου πω ποιοι με έμαθαν να ανοίγω σφολιάτα θα καταπιείς την γλώσσα σου !Καλησπερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog