Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλλαξε χέρια το Ξενοδοχείο ΧΑΝΙΚΙΑΝ στους Αγίους Θεοδώρους (φωτο)

- Advertisement -

Με ένα τεράστιο πανό στην πρόσοψη στο ξενοδοχείο ΧΑΝΙΚΙΑΝ στους Αγίους Θεοδώρους, οι νέοι αγοραστές, ενημερώνουν ότι “ένα ακόμα ξενοδοχείο του Ομίλου Brown γεννιέται”

Η Brown Hotels έχει ήδη αποκτήσει δύο ξενοδοχεία στον Δήμο Λουτρακίου- Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και ο επιχειρηματίας κ. Weitzman εκδήλωσε αναπτυξιακό ενδιαφέρον για νέες επενδύσεις στον τόπο μας.

Συγκεκριμένα στον Ομιλο της Brown Hotels ανήκουν πλέον το ιστορικό ξενοδοχείο Loutraki Palace και το ξενοδοχείο ΧΑΝΙΚΙΑΝ στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Μάλιστα ο Meni Weitzman, μέλος της Διοίκησης της ξενοδοχειακής αλυσίδας Brown Hotels και εκπρόσωπος του GCH HOTEL GROUP, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχειακού management της Ευρώπης, συναντήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου με το Δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη στο δημαρχείο της πόλης.

 

 

To Aegean Majesty έδεσε στο Λιμάνι της Κορίνθου (φωτο)

Νέα μέτρα για τον Κορονοϊο, σφραγίζει τα σύνορα η Ελλάδα λόγω Covid19

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτελους, θελω να ελπιζω οτι το θαυμαστο και επισης ιστορικο ξενοδοχειο, το “Χανικιαν”, θα βρει εστω και πολυ καθυστερημενα την τυχη που δικαιουται και αξιζει. Με αυτην την θετικη εξελιξη οι 3 Αρμενιοι αδελφοι και σπουδαιοι ιδρυτες του και οσοι τουλαχιστον απ αυτους δεν βρισκονται πια κοντα μας, {ο Θεοδωρος, ο Ουσικ και ο Γρηγορης} θα ειναι σιγουρα χαρουμενοι απο ψιλα για τα καλα νεα που αφορουν στο εμβληματικο επταοροφο καμαρι τους! Πολυ συγκινητικο αυτο και για μενα προσωπικα μιας και σε αυτη την υπεροχη κωμοπολη των Αγιων θεοδωρων εζησα χωρις υπερβολη, χαρην του πολυαγαπημενου μου παππου και της πολυαγαπημεμης μου γιαγιας, τα καλυτερα χρονια της ζωης μου στο εξοχικο τους σπιτι μπροστα στην θαλασσα και το οποιο αυτο σπιτι ανακαλυψαν αυτοι οι προγονοι μου, το μακρινο ετος 1976, εξαιτιας ακριβως της δημιουργιας τοτε του ξενοδοχειου “Χανικιαν”…

  2. Πολύ καλά νέα!!! Βέβαια αναρωτιέμαι τι θα αντικρίζουν οι φιλοξενούμενοι στη παραλία… Τα σκουπίδια που αφήνουν κάθε μέρα οι Ρομά; Όπως επίσης και οι συμπατριώτες μας με τα πούλμαν; Η ανυπαρξία ντουζιέρας; Η ύπαρξη άλλου ξενοδοχείου, σε κοντινή απόσταση με μετανάστες; Μεγαλώσαμε τα παιδιά μας στη προβλήτα του ξενοδοχείου μαθενοντας τα να ψαρεύουν. Ήταν όμορφες στιγμές. Οι Γάλλοι που το επισκέπτονταν, έδιναν πνοή και οικονομική ενίσχυση στη περιοχή. Ελπίζω να ξαναδούμε τέτοιες εικόνες… Καθώς το σημαντικότερο είναι όχι απλά να έρθουν οι τουρίστες, αλλά και να επιστρέψουν ξανά!!! Θα πρέπει λοιπόν ο δήμος Λουτρακίου να δώσει την απαραίτητη σημασία με υποδομές και φύλαξη της γύρω περιοχής!!! Έχουμε εξοχικό στους Αγίους Θεοδώρους, 30 χρόνια, και δεν υπήρξε σημαντικότερο έργο ανάπτυξης στη περιοχή… Έκκληση λοιπόν προς κάθε υπεύθυνο. ΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΤΕ!!!

  3. Πολύ καλά νέα!!! Μόνο που πρέπει να κινηθούν έγκαιρα οι αρμόδιοι… Διότι για να πάρεις πρέπει πρώτα να δώσεις… Να υπάρχει καθαριότητα, επίβλεψη(βλ.Ρωμα,μετανάστες,πούλμαν).Ντουζιέρες,καμπίνες να αλλάξεις. Όπως στο Λουτράκι… Είναι βασικές έννοιες όταν θέλουμε τουρισμό και ανάπτυξη. Ξενοδοχουπαλλος.

  4. Μόνο θετικά αποτελέσματα θά προκύψουν από αυτή την συμφωνία…. παλαιά έδωσε οικονομική πνοή στην περιοχή, τώρα εάν λειτουργήσει ως ινκλούσιβ θά δώσει πρεστίζ καί ανάσα στα τοπικά καταστήματα…

  5. Πολύ καλό νέο και ανάσα για τον τουρισμό και την ευρύτερη περιοχή. Θέλει όμως πολύ δουλειά λόγω των ζημιών που υπέστη το 1981 με το σεισμό. Θα δουλέψουν πολλοί μηχανικοί πιστεύω από γύρω δήμους και περιοχές που το έχουν ανάγκη αλλά και μικροεργολάβοι.

  6. Eυτυχώς δεν έπεσε σε χέρια ΜΚΟ να γίνει άνδρο λαθρομεταναστών που μας παρακαλούσαν να τους δεχτούμε, θα ήταν έλεγαν μόνο μαμάδες με παιδιά και ήταν τελικά 30ρηδες μαχαιροφόροι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog