Ο πρώην σύζυγος της 43χρονης Φωτεινής, επιχειρηματίας στη Μύκονο, μιλάει για πρώτη φορά για την πρώην σύζυγό του “Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά”

“Άσχετο ότι εμείς κάτι πήγε… δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήτανε μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος” αναφέρει σε δηλώσεις του στο Mega.

Όλο το βάρος του τώρα, έχει πέσει στο 20χρονο κορίτσι, που έχασε ξαφνικά το στήριγμά της, την μητέρα της.

“Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Την μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσικό, φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει. Και για αυτό τη φέραμε (την 43χρονη) και Μύκονο βέβαια, για να είναι κοντά στην κόρη της”, είπε ο πατέρας της 20χρονης.

Ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγό του. “Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα. Εγώ της είχα αφήσει κάποιο μαγαζί. Από εκεί είχε κερδίσει κάποια χρήματα, και τώρα που είχε πάει στο Λουτράκι και κάτι που λένε για κάποια αγορά οικοπέδου και τα λοιπά, όλα αυτά προέρχονται…που της είχα δώσει χρήματα”, λέει.

Δείτε το βίντεο του Mega:


Πηγή: enikos.gr

 

 

Το Loutrakiblog.gr απόψε στο “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη

Κανένα θετικό δείγμα στους σημερινούς δωρεάν ελέγχους covid-19 στην Κόρινθο – Συνεχίζονται αύριο και την Κυριακή