Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το Loutrakiblog.gr απόψε στο “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη

- Advertisement -

Για ακόμη μία φορά, όπως κάθε Παρασκευή, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει φως στο τούνελ σε ιστορίες που συντάραξαν το πανελλήνιο.

Η πρώτη υπόθεση που θα απασχολήσει την εκπομπή

Πίσω απ’ την περίεργη εξαφάνιση ενός άνδρα, κρύβεται μια γυναίκα – αράχνη… Άπλωσε σιγά σιγά τον ιστό της γύρω του, τον παρέσυρε σ’ ένα ραντεβού και από τότε αγνοείται…

Το «Τούνελ» εντοπίζει τα ίχνη της και τ’ ακολουθεί…

 

Η δεύτερη υπόθεση είναι η άγρια διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

Η εκπομπή ερευνά τη  διπλή δολοφονία του φαρμακοποιού Γιάννη Ζωνίτσα 42 χρόνων και της Φωτεινής – Σβετλάνα 43 χρόνων, που έχει συγκλονίσει τη μικρή κοινωνία του Λουτρακίου αλλά και όλη την Ελλάδα.

Πρόσωπα – «κλειδιά» μιλάνε στο «Τούνελ» για το έγκλημα που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Το loutrakiblog.gr θα είναι εκεί να βοηθήσει την έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη.

 

 

Δολοφονία στο Λουτράκι: Θρήνος και οργή στην κηδεία της 43χρονης Φωτεινής-Σβετλάνα (φωτο)

Λουτράκι: Το χρονικό της δολοφονίας. Σφίγγει ο κλοιός για το δολοφόνο. Νέα στοιχεία στο φως (video ντοκουμέντο)

Όλα τα άρθρα του loutrakiblog.gr για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι

 

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητη κυρια Χαρα- και συγχωρεστε μου αυτη την οικειοτητα-χτες που σας πρωτο ειδα σε φωτο, συμπερανα αντικειμενικα οτι ειστε μια ιδιαιτερως γοητευτικη και ομορφη γυναικα, ομως με την ευκαιρεια θα επαναλαβω, επαυξανοντας κιολας, αυτο που λεει τακτα ο φιλος ο Αντρεας: Η ομορφια της ψυχης ειναι στον ανθρωπο η πιο ωψελιμη και σημαντικη! Με εκτιμηση Παναγιωτης Κ.

  2. Κανόνισε Τάκη να σε αρχίσουν και εσένα ότι γαμπριζεις 😂😂και τέτοια κόλπα.!!επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την Χαρά από νήπιο μπορώ να σου πω ότι είναι σαν το κρασί, όσο μεγαλώνει γίνετε καλύτερο. 😜Να ευχαριστήσω εδώ επίσης και δημόσια την Χαρά επειδή είχα κάτι τεχνικά προβλήματα με τα κινητά και το, ipad και δεν μπορούσα να δω τα άρθρα μου τα έστελνε στο μεσενζερ 😎Πάντα επιτυχίες στην Χαρά και στο μπλοκ 👍👌

  3. Αντρεα, οι ωριμες κυριες γινονται συνηθως και πιο γοητευτικες αλλα ειπαναλαμβανω: Η ομορφια της ψυχης ειναι στον ανθρωπο η πιο συμαντικη, ωφελιμη, ακομη και ανεκτιμητη. ΥΓ . Μιας και η κυρια Χαρα μας εχει διαβεβαιωσει οτι δεν θα περνα πλεον σχολια επι προσωπικου, βρηκα και εγω την ευκαιρια, φιλε Αντρικο, να κανω αυτο αυτο το κοπλιμαν…. εκ του ασφαλους!

  4. Μερικες… απαραιτητες διορθοσουλες στο παρον, διοτι βιαστικα να γραψω το προηγουμενο, μιας και ημουν ακομη με την “τσιμπλα στο ματι”! Αντρεα, μιας και ανεφερες “σαν το παλιο καλο κρασι”, θα σου πω κι εγω πως πολλες κυριες μεγαλωνοντας γινονται ολοενα και πιο ομορφες και γοητευτικες αλλα επαναλαμβανω: Η ομορφια της ψυχης ειναι στον ανθρωπο η πιο σημαντικη, ωφελιμη, ακομη και ανεκτιμητη. ΥΓ . Μιας και η κυρια Χαρα μας εχει διαβεβαιωσει οτι δεν θα περνα πλεον σχολια επι προσωπικου, αδραξα και εγω την ευκαιρια, φιλε Αντρικο, να κανω αυτο το κοπλιμαν…. εκ του ασφαλους!

  5. Συμφωνο όπως πάντα με την παρατήρηση αν είναι σωστή η εκφραση!! Και η Χαρά φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση του κανόνα που λένε και οι μορφωμένοι.😀Η Χαρά δυναμική όπως πάντα την ξέραμε έχει καταφέρει με τους συνεργάτες της να έχει ένα “τοπικό μέσο” που πληροφορεί ενημερώνει και γενικά ταράζει τα νερά που λέω και εγώ!! Αυτο χρειάζεται ψυχική δύναμη πάνω από όλα το γνωστό το “λέει η ψίχουλα σου” που προέρχεται από την ομορφιά της ψυχής που η Χαρά έχει!! Τι θέλει να πει ο Αντρέας?Αν η Χαρά δεν ήταν όμορφη ψυχικά και ήταν κακός άνθρωπος λέμε δεν θα είχε την αποδοχει και επιτυχία που έχει τώρα. Απλό το πράγμα Τάκη μου.. Καλησπέρα σε όλους κυρίες και κύριοι

  6. Aντρικο φιλε, πολυ σωστα αναφερθηκες σε αυτο το “σαν το παλιο καλο κρασι” και ισχυει σε πολλες των περιπτωσεων σε ανθρωπους, μονο που εδω στην προκειμενη περιπτωση, η αγαπητη μας κυρια Χαρα, δειχνει και φυσικα ειναι και νεοτατη και συμπαθεστατη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog