Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Εικόνες ντροπής 50 μέτρα από το Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ιωάννη

- Advertisement -

Εικόνες ντροπής, που προκαλούν θλίψη βλέπετε στις επισυναπτόμενες φωτογραφίες. Σε απόσταση πενήντα μέτρων από το Μητροπολιτικό ναό του Λουτρακίου και συγκεκριμένα του ναού του Αγίου Ιωάννη, σκουπίδια “κοσμούν” την περιοχή.

Οι περαστικοί προτιμούν να πετούν τα πλαστικά τους, και οτιδήποτε άλλο τους είναι άχρηστο, όπου βρουν.

Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και είναι ανάγκη και επιβάλλεται πια, να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας. Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε στάση ζωής και συνήθειες και να αποκτήσουμε μια πιο φιλική επαφή με το περιβάλλον που μας φιλοξενεί!

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί !Προστατεύουμε την πόλη μας, αγαπάμε το περιβάλλον! Θέλουμε μια πόλη καθαρή ! Ας την διατηρούμε μόνοι μας !

 

Δολοφονία στο Λουτράκι: “Το καλύτερο παιδί ο Γιάννης Ζωνίτσας”

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του ΑΤ Λουτρακίου με συλλήψεις και προσαγωγές

Κορινθία: Συνέντευξη με τη μητέρα της 3χρονης που παρολίγο να κατασπαράξουν τα σκυλιά

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κατάστημα ενδυμάτων στην Κόρινθο

Σε κρίσιμη κατάσταση κοπέλα με κορονοϊό από τα Ισθμια Κορινθίας

 

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιος φταίει; Τα δείχνετε τα ξέρουμε ας αναλάβειΚάποια υπεύθυνη υπηρεσία για αυτό το χάλιΔεν υπάρχει στο τόπο μας διοίκηση μόνο τα λεφτάΞέρουν να παίρνουν δεν είμαστε εμείς γύφτοι αλλάΟι ψευτοδιοικουντες

  2. Οι καφετέριες τα ουζερί έχουν μόνιμουςΠελάτες τους υπαλλήλους του δήμου αΑντιδήμαρχους όλη μια παρέα καλά κάνουνΠώς θα δουλέψουν οι επιχειρήσεις

      • Συγχαρητήρια. Μιλάτε για υπαλληλους που καθημερινα κινδυνευει η ζωη τους απο κορωνοιο και αλλες ασθενειες. Για να περπατατε εσεις και να πετάτε οτι ναναι και μετα τα βαζετε με εργαζομενους. Να πειτε στο δημο να προσλαβει κι αλλους γιατι αυτοι απ τη βρωμα σας που τρωνε ναι ρε θα κανουν διπλο διαλλειμα. Δικαιωμα τους.

  3. Καμιά ανησυχία για τα σκουπίδια, γιατί ο Γκιώνης είναι καλό παιδί, όπως πρεσβεύουν και οι εξ αποστάσεως υποστηρικτές του.

  4. Απλά αστείοι… Ο ένας τα βάζει με τους υπαλλήλους του Δήμου, ο άλλος λέει ότι είναι υπεύθυνη η Μητρόπολη… Το θέμα είναι να συμμορφωθουν όλοι αυτοι που πετάνε τα σκουπίδια τους παντού εκτός του κάδου και όχι ποιος θα τα μαζέψει.

  5. Μάθε να διαβάζεις, είναι 50 μέτρα από την Εκκλησία, στα σκαλιά, το σκουπιδαριό. Είναι υπεύθυνη η μητρόπολη?! Επειδή δείχνεις γνώστης της νομοθεσίας, για πέσε σας στα πλοία μέτρα μακρυά από την Εκκλησία είναι υπεύθυνη η μητρόπολη και από ποιο σημείο και πέρα ο δήμος?

  6. Καλά τα” λέτε” εδώ μέσα 1114 τι θέλεις να μπλέξεις και εμένα με τα καλόπαιδα 🤔Ο Αντρέας ξέρει τι λέει και για τα καλά παιδιά και για τα κακά παιδιά! Τώρα ποια είναι για σένα τα καλά η τα κακά ας μας το πεις!! Έτσι κι αλλιώς ανώνυμα θα το πεις. Εγω το καλό και το κακό παιδί όπως και όλα τα άλλα τα υπογράφω και επώνυμα. Δύσκολα πάντως να πω κάτι κακό για κάποιον επώνυμο γιατί για όλα υπάρχει και μια αιτία για να είναι ο κακός και ο καλός άνθρωπος. Άλλοι κρίνουν τους καλούς και τους κακούς μπατζανακι! Το τι θα πει ο Αντρέας κσι εσύ ο ανώνυμος ποιος μας υπολογίζει στο φινάλε. Στο θέμα τώρα στα σκουπίδια φταίει αυτός που τα ρίχνει και όχι αυτός που δεν τα μαζεύει θα πω εγώ εξ αποστάσεως. 😎Αντε γειά μας

  7. Αυτο το σκουπιδαριο γυρο απο την Εκκλησια κραταει Χρονια! Ωρες κοινης ησυχιας ερχονται με πατηνια και τα κοπανανε και στρυφογυριζουν προχθες ωρα 3.30 μεσημερι τους εκανα την παρατηρηση 3 φορες!! Και κατι αλλο εκει στα πεζουλακια και στα σκαλακια μαζευονται καθε λογης ατομα και ξερετε τι ενοω κ Γκιωνη!! Ειναι απαραδεκτα πραγματα αυτα! Ασε που στο περιβολι του ναου τα φαναρια δεν αναβουν και φεν βλεπεις τι σου γινετε!! Αυτες οι λαμπες ποσα Χρονια εχουν να αλαχτουν!!!

  8. Πράγματι, δεν έχουμε να ανησυχούμε για τίποτα, συμφωνώ κι εγώ, διότι παιδιά καλά σαν τον Γκιώνη δεν υπάρχουν σήμερα για να γίνουν δήμαρχοι. Έμεινε στον τόπο μας, δεν λάκισε, που λέμε, πάλεψε και παλεύει για αυτόν.

  9. Υπάρχουν υπάλληλοι που είναι εργατικοί καιΜπράβο τους .Υπάρχουν και υπάλληλοι Που κάθονται κάνουν βόλτες πίνουν καφέ τουςΒλέπουμε αν δεν τους αρέσει να πάνε σπίτια τουςΔεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε

  10. Πιάνουμε δουλειά στις 9 καφεδακι στις 10 στο Κολωνάκι παρκάρουμε και τα αμάξια που μεταφέρουμε τα εργαλεία πρώτη μούρη στο Κολωνάκι , να μυρίσουν όλοι ένα μίγμα από πετρέλαιο ,σκουπίδια , μυρωδιά κομμένης πρασινάδας και κατά τις 1130 μαζευόμαστε.

  11. Εσένα τι σε έχουν βάλει; να κόβεις βόλτες και να ρουφιανευεις; αει πιασε καμιά σακούλα από το δρόμο να πετάξεις κι άσε τους υπαλλήλους να μαζεύουν τις βρωμιές μας, με τον τρόπο και το ωράριο που ξέρουν όλοι τους καλύτερα από εσένα τον αργοσχολο επικριτη των πάντων.

  12. Δίπλα από το ξενοδοχείο Καζίνο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος …. Είναι γεμάτη Πεταμένες χρησιμοποιημένες μάσκες…. ποτέ δεν πέρασαν να καθαρίσουν… Μας έχουν ξεχάσει…. Η βρώμα!!!!!

  13. Τα παράπονά σας στον Αντιδήμαρχο καθαριότηταςΔεν υπάρχει καθαριοτητα μόνο βρωμιά πήρε ψήφουςΑπό εσάς κοιτάει τον εαυτό του πληρώνεται τόσα χρόνιαΜε μισθό παχουλό και ο Δήμαρχος εξακολουθεί καιΤον έχει σε αυτή τη θέση.Επειδη δεν το νιαζει ας κάνουμεΚάτι ΝΤΡΟΠΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog