Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Eυχαριστίες στην ΕΛ.ΑΣ της μητέρας του 15χρονου που έπεσε θύμα ληστείας από τη συμμορία ανηλίκων

- Advertisement -

Mε το loutrakiblog.gr επικοινώνησε σήμερα το πρωί, η μητέρα του 15χρονου παιδιού που έπεσε θύμα εξαπάτησης και ληστείας από συμμορία ανηλίκων στο Λουτράκι.

Η συμμορία των ανηλίκων δρούσε ανεξέλεγκτα εκβιάζοντας, κλέβοντας και ασκώντας bulling σε βάρος παιδιών.

Διαβάστε σχετικά για το θέμα που αποκάλυψε το Loutrakiblog.gr

Λουτράκι: Συνελήφθη συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά

Oλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου όταν γονέας ανήλικου παιδιού, περίπου 15 χρονών, κατήγγειλε ότι το παιδί του, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από ομάδα ανηλίκων.

Αρχικά ο ανήλικος γιος του επιχειρηματία εξαπατήθηκε, αφού του τηλεφώνησαν και τον κάλεσαν να του δείξουν  τη φωτογραφία μιας κοπέλας.

Ο 15χρονος χωρίς να υποπτευθεί την εξαπάτηση, πήγε στο σημείο που του έδωσαν ραντεβού, έξω από το κατάστημα της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Λουτρακίου.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, του επιτέθηκαν 4 ανήλικοι, τον έριξαν στο έδαφος και του απέσπασαν χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο. Aξιοσημείωτο είναι πως οι ανήλικοι δράστες φορούσαν κουκούλες για να μην αναγνωριστούν!!!! Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ανήλικων δραστών, έκανε δεκάδες προσαγωγές και εν τέλει προέβη στη σύλληψη δύο ανηλίκων αλβανικής καταγωγής και ενός ανηλίκου ελληνικής καταγωγής.

Το 15χρονο αγόρι αναγνώρισε τους δράστες και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Συγκεκριμένα σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και ληστεία, η οποία περιλαμβάνει τους γονείς τους με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Ανηλίκων Κορίνθου.

Η μητέρα του 15χρονου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της στην ΕΛ.ΑΣ. μέσω του loutrakiblog.gr

“Θέλουμε από καρδιάς ο σύζυγός μου και γω, να ευχαριστήσουμε δημόσια τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου κ. Μυστακίδου, τον αξιωματικό Υπηρεσίας, όλους τους αστυνομικούς που αμέσως μετά την καταγγελία μας ξεχύθηκαν στην κυριολεξία στους δρόμους να βρούν τους δράστες. Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση στο ανήλικο παιδί μας. Tους ευχαριστούμε για την ανθρωπιά τους και την αποτελεσματικότητα τους. Ευχαριστώ και τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου που περιέθαλψαν το παιδί μας και του παρήχαν τις πρώτες βοήθειες. Τα λόγια μας είναι λίγα αυτές τις στιγμές.  Απλά ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !”

 

**φωτο αρχείου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tο ελληνακι αποβρσμα είναι κι αυτό, αλλά δεν ήρθε στον τόπο μας να παίρνει επιδόματα και να ζητήσει ευκαιρία να ζήσει μια ζωή καλύτερη από την Αλβανία. Υποτίθεται πως θα πρέπει αυτοί που μετεγκατασταθηκαν, να σέβονται την νέα χώρα που τους φιλοξενεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog