Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λουτράκι: Σύμβαση με κτηνιάτρους για τα αδέσποτα υπέγραψε ο Δήμος

- Advertisement -

Στο πλαίσιο των ετησίων προγραμμάτων διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που διαβιούν στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υπογράφηκε χθες η σύμβαση για την ανάθεση παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών στείρωσης, εμβολιασμού, σήμανσης και αποπαρασίτωσης, για την προστασία της υγείας των μικρών μας φίλων και της δημόσιας υγείας.

Δολοφονία στο Λουτράκι: Βίντεο και εικόνες που σοκάρουν από το σπίτι της στυγερής δολοφονίας (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

Κρούσμα κορονοϊού στο ΕΠΑΛ Λουτρακίου

Λουτράκι: 30χρονος προσπάθησε να κλέψει δύο σπίτια αλλά δεν τα κατάφερε

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τόσα χρόνια που στειρώνονται Λογικά…δε θα έπρεπε να υπάρχει κανένα Αδέσποτο …. , αντιθέτως αυξάνονται και πληθαίνουν…

  2. Μάλλον κοροιδευεστε και κοροϊδεύετε και εμάς ! Θα έπρεπε να ντρέπεστε που είμαστε εγκλωβισμένοι γιατί υπάρχουν παντού αδέσποτα και δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος.

  3. Σοβαρή είδηση έχει δίκιο ο κύριος _α που λέειΌτι κοροϊδεύετε το κόσμο παντού υπάρχουνΣκυλιά και είναι επιθετικά συνέβη σε Δικό μου άνθρωπο αφού δεν γίνονταιΣωστές καταγγελίες αυτά τα αποτελέσματαΘα ειναιΝΤΡΟΠΗ

  4. Μαζέψτε τα αδέσποτα από τους δρόμους και μην τα ταϊζετε έξω από τις αυλές σας. Δε μπορούμε να περάσουμε ούτε με τα πόδια, ούτε με μηχανάκι, ούτε με ποδήλατα από πολλά σημεία του δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog