Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τραγωδία στο Λουτράκι: Aυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

- Advertisement -

Tραγωδία και σοκ στο Λουτράκι.. Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr ο γνωστός και σε όλους πολύ αγαπητός επιχειρηματίας, έδωσε τέλος στη ζωή του σήμερα το μεσημέρι.

Σε μια λίμνη αίματος βρέθηκε από τους οικείους του, στο σπίτι του ο 74χρονος, αφού αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα…

Τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην αυτοχειρία, δεν έχουν γίνει γνωστά..

 

Το loutrakiblog.gr εκφράζει τα βαθιά συλληπητήρια στην οικογένειά του..

Καλό σου ταξίδι …..

 

BOMBA: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Ζόγκας από την Προεδρία του ΙΒΥΚΟΥ

Κορονοϊός: 715 νέα κρούσματα σήμερα – 7 θάνατοι, 95 διασωληνωμένοι

 

 

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαστε όλοι ηθικοί αυτουργοί!Εμείς οπλίζουμε το χέρι του κάθε επιχειρηματία με την αδιαφορία μας στις μικροεπιχειρήσεις του τόπου μας.Καλό ταξίδι

    • εχεις δικιο ολοι μας πρεπει να συνδραμουμε τα μαγαζια με τουλαχιστον 500 ευρω απο καθε οικογενια για να ζησουν οι καταστηματαρχες πιο βασιλικα

  2. Ασύλληπτο!!!ενας υπέροχος,τίμιος ντόμπρος άνθρωπος!!!ενας αληθινος ΚΥΡΙΟΣ!!ποσους κ αν έχει βοηθήσει τόσα χρονια!!!τα λόγια πολύ φτωχά.καλο ταξιδι.θα σε θυμάμαι πάντα για την καλοσύνη κ το ζεστό χαμόγελο σου.

  3. Ασύλληπτο !!ενας υπέροχος τίμιος ντόμπρος άνθρωπος.ενας αληθινός Κύριος!ποσους κ αν έχει βοηθήσει.θα τον θυμάμαι πάντα για την καλοσύνη του κ το ζεστό του χαμόγελο!!!καλο ταξιδι.

  4. ενταξει παιδια μαθαμε απο αλλο μπλογκ το ονομα της επιχειρησης που εκλεισε και τον πατερα που αυτοκτονησε .το να κρυβεις το ονομα απο ατομο το οποιο ειναι νεκρο δεν νομιζω πως ειναι ατοπημα .τελος παντων απλα να ξερετε στο ιντερνετ δεν μενει κρυφο τιποτα.για το μπλογκ σας το λεω.

    • Το άλλο μπλογκ (δεν ξέρουμε ποιο από όλα είναι) ίσως να μη σέβεται ούτε το θανόντα, ούτε τους συγγενείς. Ποσώς μας ενδιαφέρει τι έγραψε και ποιος το έγραψε. Εμείς κουτσομπολιό και μάλιστα κακό για ένα τόσο τραγικό γεγονός, για έναν άνθρωπο που τον ξέραμε και προσωπικά δε θα κάνουμε ποτέ. Δημοειεύσαμε την τραγική είδηση και μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα είναι για κλικς… Διαβάσαμε και μεις το λόγο που υποτίθεται ότι τον έσπρωξε στην αυτοχειρία. Ποιος το ξέρει αυτό? Το είπε κάποιος? Αφησε σημείωμα? Ακόμα και το αποτέλεσμα της έρευνας της αστυνομίας να ξέραμε, ακόμα και οι οικείοι του να μας έλεγαν την αλήθεια, δε θα τη γράφαμε.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δημοσιεύσουμε την ώρα της κηδείας του για να τον αποχαιρετίσουμε..
      Ευχαριστούμε πολύ καλέ μας φίλε/η για την επικοινωνία !

  5. Για τον δυστυχο αυτον ανθρωπο εκ πρωτης ακουστηκε να λεγεται οτι ειχε σημαντικα οικονομικα προβληματα κλπ και πως αυτος ειναι ο λογος που τον θελουν οι πληροφοριες να προχωρησε στο απονεννοημενο του διαβημα. Ομως απο την στιγμη που δεν αφησε καποιο σημειωμα, καμια αλλη εκδοχη δεν μπορει να αποκλειστει. Οπως αυτη της αυτοκτονιας για λογους υγειας… Καλο του ταξιδι και καλο παραδεισο, ο Θεος ας τον αναπαυσει… Τακης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog