Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Κόλλησε” η βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας (φωτο)

- Advertisement -

«Kόλλησε» η βυθιζόμενη γέφυρα της Ποσειδωνίας και εγκλώβισε ιστιοφόρο σκάφος που περνούσε εκείνη την ώρα και έκανε κύκλους μέσα στο κανάλι της Διώρυγας της Κορίνθου ενώ στο δρομο περίμεναν δεκάδες αυτοκίνητα.

Μετά από μισή ώρα η γέφυρα κατέβηκε και πέρασε το ιστοπλοϊκό σκάφος για να συνεχίσει κανονικά την πορεία του.

 

 

 

Συνεργασία μεταξύ Ολυμπιακού Λουτρακίου και Soccer Stars (φωτο)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο πέρασε τον Ισθμό (φώτο)

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου “Ο Ξένιος Ζευς” για το θάνατο του Σωτήρη Ναστούλη

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν φταίνε η χειριστές! Κάντε και καμιά συντήρηση βάλτε και κάνα φράγκο στην γέφυρα τόσα σας δίνει μόνο να τα παίρνετε ξέρετε και να ταιζετε τα κοπρόσκυλο!

    • 16:22, Εσυ προτρεχεις και λες κουταμαρες και αφετερου δεν διαβαζεις και σωστα. Εγω αναφερθηκα στον σχολιαστη των 08:26, που απ οτι βλεπεις υπογραφει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ως Μαχμουτ! Μην μας βγαλεις ολους τρελους, εδω μεσα… Ουτε αμφισβητησαμε οτι εισαι ΕΛΛΗΝΑΣ και μπραβο σου!. Οσο για τις φαντασιωσεις στις επιστρεφω παραυτα και συστημενα…

  2. Κατσε τωρα φιλε μου, εχουμε απαιτηση να γραφει ο κυριος Μαχμουτ καλα τα Ελληνικα? Εμεις αληθεια την δικη του γλωσσα θα την γραφαμε καλυτερα? Πρεπει να το συνηθισουμε ομως λιγακι αυτο, γιατι ετσι οπως παμε, αλλα και μας πανε, σε πολυ λιγα χρονακια, ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα κυριος Μαχμουτ και οι συμπατριωτες του και οχι μονο, θα αποτελουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ την πλεοψηφια των παρεπιδημουντων και ξενων κατοικων εδω στον τοπο μας… Με εκτιμηση, Τακης

    • Τι κουτάμαρες λες στον άνθρωπο ???? ΕΛΛΗΝΑΣ ειμαι και δεν με λενε Μαχμουτ?? μημπως ο Μαχμουτ είναι κάποιος άντρας που φαντάζεσαι ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog