Με μια ανακοίνωση που εκφράζει οργή και αγανάκτιση, σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα, οι γιοι του εκλιπόντος Σωτήρη Ναστούλη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΚΛΕΨΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ ΕΙΚΑΖΑΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΟΜΒΩΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ” ΤΙΜΙΤΙΚΟΣ ΕΊΝΑΙ.
-ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ-

 

 

 

Eχουν απόλυτο δίκιο ο Τάσος και ο Σπύρος Ναστούλης. Το loutrakiblog.gr οφείλει όμως να ξεκαθαρίσει στους αναγνώστες του ότι σεβόμενοι την οικογένεια και τον πόνο τους, δημοσιεύσαμε ΜΟΝΟ την είδηση του θανάτου (όπως ενημερωθήκαμε από τις πηγές μας) και την είδηση της κηδείας του. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Μετά το post των Τάσου και Σπύρου, τους οποίους γνωρίζουμε προσωπικά χρόνια όπως και τον αείμνηστο Σωτήρη, τον οποίο εκτιμούσαμε βαθύτατα, αρκετοί αναγνώστες έστειλαν σχόλια και άλλοι τηλεφώνησαν.

Ξεκαθαρίζουμε ότι το loutrakiblog.gr ουδέποτε μπήκε στη λογική των κλικς. Πάντα σεβόμαστε τον αναγνώστη και πάντα τις οικογένειες. Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για άλλους που στη λογική αυτή δημοσιεύουν αυτά που δημοσιεύουν κατά καιρούς, είτε για την πόλη, είτε για συμπολίτες, είτε για οτιδήποτε άλλο.

Το loutrakiblog.gr δημοσίευσε τα εξής.. 

Τραγωδία στο Λουτράκι: Aυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Συλλυπητήριο μήνυμα του Συλλόγου “Ο Ξένιος Ζευς” για το θάνατο του Σωτήρη Ναστούλη

 

Επίσης σε σχόλια αναγνωστών κάτω από τις ανωτέρω αναρτήσεις απαντήσαμε τα εξής

 

 

Για μια ακόμη φορά εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια