Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Γελάστε γιατί χανόμαστε …. Δημοτικό συμβούλιο (video)

- Advertisement -

Το τεχνικό team και η δημοσιογραφική ομάδα του loutrakiblog.gr θέλοντας πάντα με καλή διάθεση να χαρίσει γέλιο , δημιούργησε το παρακάτω χιουμοριστικό βίντεο .

Το βίντεο είναι σατιρικό, ευχόμαστε να αρέσει στους πολιτικούς του δήμου μας. Ευχόμαστε να γελάσουν ! Ευχόμαστε να αρέσει και σε σας, τους αναγνώστες μας, περιμένουμε τα σχόλιά σας !

Γελάστε λοιπόν, γιατί χανόμαστε !

Καλή θέαση !

 

 

Λουτράκι: 25.00 ευρώ για στέγαστρο στο αμαξοστάσιο του Δήμου

Λουτράκι: Ρέει το χρήμα στο Δήμο. Ηχητική κάλυψη για παρελάσεις που δεν έγιναν !!

Βασίλης Βασιλείου: Πόσα λεφτά διαχειρίζεται ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής;

Λουτράκι: Σκανδαλώδης απόφαση για αντιμισθία της Σωτηρίας Κορδαλή – Προέδρου του ΔΟΚΟΠΑΠ

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΆΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙΣ ΜΈΤΡΑ ΣΉΜΕΡΑ Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΛΊΜΝΗ ΒΟΎΛΙΑΞΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΣΆΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΉΡΘΕ ΑΠΌ ΑΘΉΝΑ. ΚΟΊΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΈΤΡΑ ΓΙΑΤΊ ΈΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ.

  2. Όχι ρε παιδιά, τί έχει ο δήμαρχος? Είναι δήμαρχος γιατί είναι καλό παιδί, όπως λένε και οι κόκκινοι οπαδοί/λάτρεις του.

  3. Αυτο το βιντεακι, αντανακλα σε μικρογραφια, το διαχρονικα και διαπαραταξιακα κωμικοτραγικο πολιτικο προσωπικο της Ελλαδιτσας. Τακης

    • Και το καλοκαίρι όλη η Αθήνα εδώ ήταν και κράτησε ζωντανή την πόλη. Τι πρέπει να κάνουμε τώρα δλδ; να στηθουμε στα σύνορα του νομού και να τους ρίχνουμε με τη σφεντόνα, μην κι έρθουν εδώ και μας μολύνουν οι λεπροι; ας πάρει μέτρα για την μετακίνηση η κυβέρνηση, κι ας κρατήσουμε κι εμείς τα μέτρα ασφαλείας.

  4. Τι σχέση έχει ρε αμπαλε το βιντεακι με τον κορονοϊο; Βάλε λίγο χιούμορ και χαμόγελο στη σκούρα καθημερινότητα σου ή έστω πες ένα μπράβο σε αυτούς που κάθισαν και έφτιαξαν αυτό το βιντεακι.

  5. Χίλια δικιά έχεις αδερφέ 1343. 👍Έτσι είναι δυστυχώς. Όπως το είπες. Να γελάσουν να πουν κάνα μπράβο θα πάθουν τίποτα. Πάντως το αμπαλε μου άρεσε. Το χρησιμοποιο και εγώ πολύ καθώς και το κακομοίρης. Κακομοιριά μιζέρια γκρίνια για όλα. Το μπράβο δεν το λένε ούτε στον κσθρεφτη που κοιυτσζονται το πρωί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog