Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Ποταμός” ο Θανάσης Μουζάκης για όλους και για όλα (video)

- Advertisement -

 

Όπως πάντα ο Θανάσης Μουζάκης, του δημοτικού συνδυασμού ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ήταν για μια ακόμα φορά “ποταμός” στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης 03 Νοεμβρίου 2020.

1ο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Θανάσης Μουζάκης είναι η απευθείας ανάθεση των τηλεδιασκέψεων του δημοτικού συμβουλίου

“Που είναι το δελτίο Τύπου, που είναι η ανακοίνωση, που είναι η δημοσίευση σε μια εφημερίδα ότι προτίθεστε να δώσετε απευθείας ανάθεση για τηλεδιασκέψεις; Υπάρχουν παράπονα από τα ΜΜΕ, γιατί δεν τους καλέσατε, δεν τους πήρατε ένα τηλέφωνο να τους πείτε ελάτε να δώσετε προσφορές. Τους ξέρετε ποιοι είναι. Δεν τους ξέρετε; Και αφού το συμβούλιο γίνεται με τηλεδιάσκεψη γιατί δεν τους καλείτε να συνδεθούν όπως παλιά; Eπίσης πείτε μας, αφού κάνατε αυτή τη διαδικασία, πόσες προσφορές πήρατε;”

2ο θέμα η Νεραϊδοχώρα, 3ο τα ΚΕΠ και 4ο η αντιμισθία της Σωτηρίας Κορδαλή μετά την εισήγηση του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.

Δεν απαντάτε ποτέ σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης. Εχουμε ρωτήσει για τη Νεραϊδοχώρα και την αντλία θερμότητας στα ΚΕΠ…..

Θεωρώ ότι η απόφαση για την αντιμισθία είναι άστοχη, άλλη είναι η ουσία του ρόλου τους και του Οργανισμού που δε συνάδει με την απόφαση αυτή. Συγχαρητήρια στον κ. Νικολάου που δεν δέχτηκε ως αντιπρόεδρος τα 200 ευρώ και είπε ότι θα τα δώσει στο κοινωνικό παντοπωλείο.Πολλοί άνθρωποι έχουν προσφέρει και δεν έχουν πάρει ποτέ χρήματα, δεν έχουν πάρει μία.

ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Μουζάκης

Δείτε στο video που ακολουθεί ολόκληρη την τοποθέτησή του

Λουτράκι: H συζήτηση για την απευθείας ανάθεση των τηλεδιασκέψεων (video)

Casino Λουτράκι: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων της Κοινοπραξίας

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog