Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απάτη στην Πάτρα: Της άρπαξε 20.000 ευρώ για να της λύσει τα μάγια

- Advertisement -

Νέα απάτη με εγκέφαλο μία 62χρονη εξιχνίασε η Ασφάλεια Πατρών και προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας, που κατάφερε να αποσπάσει 20.000 ευρώ από 55χρονη, για να της… λύσει τα μάγια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η 62χρονη ισχυρίστηκε στο θύμα της ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρημάτων.

Μάλιστα, η 62χρονη, για να πείσει την 55χρονη, της απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία, ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα χάσει την ζωή της από τα μάγια.

Παράλληλα εκμεταλλευόμενη την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της 55χρονης, της ζητούσε συνεχώς χρήματα, με αποτέλεσμα να της αποσπάσει περισσότερα από 20.000 ευρώ αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όμως, κατά την τελευταία συνάντηση των δύο γυναικών, η 62χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της βρέθηκαν 130 ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, ένας σταυρός, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, η Καινή Διαθήκη, το Κοράνι και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

 

 

πηγή:newsbeast.gr

Άλλη μία επιτυχία των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου

Σπάνε ταμεία” τα tablets: Ρεκόρ 7ετίας στις πωλήσεις παγκοσμίως

Τι ισχυρίστηκε ο 16χρονος Λουτρακιώτης και η μητέρα του για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βάρβαρα

Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κρήτη (VIDEO)

Αναλυτικά οι περιοχές που εντοπίστηκαν τα κρούσματα στις 10 Νοεμβρίου – 13 στην Κορινθία

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι δυνατόν την σημερον ημέρα να υπάρχουν άνθρωποι που να πιστεύουν όλα αυτά ??και να πληρώνουν και από πάνω για να τους λύσουν τα μαγιά το κακό το μάτι !!!Και εγώ πιστευω και έχω γούρια που λεμε αλλά όχι να μου τα τρώνε οι χαρτορίχτρες και τα μέντιουμ !!Να μου πεις ρε Αντρέα αυτο είναι ένα είδος δουλειάς και μια επιστήμη αν θέλεις αλλά εκμεταλλεύεστε την αδυναμία του άλλου !!τελος πάντων είπα να γράψω κάτι εκτός τα «δικά»μου !κοιταχτε τώρα να μου Μαζευτείτε εδώ όλα τα μέντιουμ και χαρτορίχτρες και να σας ξεματιάσω με φρέσκο λάδι 🧿🧿

  2. Μωρε μπραβο επιμονη και θρασος αυτη η αδιστακτη γιαγια, αλλα και μπραβο αφελια, χαζομαρα και ηλιθιοτητα αυτη η 55χρονη! Τακης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog