Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τι ισχυρίστηκε ο 16χρονος Λουτρακιώτης και η μητέρα του για τη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βάρβαρα

- Advertisement -

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα από την 15χρονη κόρη της, τον 17χρονο Ρουμάνο σύντροφό της και έναν 16χρονο κάτοικο Λουτρακίου.

Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε το έγκλημα προκαλούν ανατριχίλα, αν σκεφτεί κανείς ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται η ίδια η κόρη του θύματος και δύο ακόμα παιδιά.

Ο 16χρονος Λουτρακιώτης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από κοινού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ισχυρίσθηκε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο 17χρονος Ρουμάνος για να πάει στην Αγία Βαρβάρα με σκοπό να τον βοηθήσει σε κάτι που χρειαζόταν. Τη στιγμή που έφτασε στο σπίτι της 50χρονης την βρήκε ήδη νεκρή, ισχυρίζεται ο ίδιος.

Η μητέρα του 16χρονου, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί που μεγαλώνει από 7 μηνών σκότωσε την 50χρονη.

«Μπορεί να είχε συμμετοχή εκεί, να τον εμπλεξαν, δεν ξέρω και γω πώς, αλλά το να σήκωσε μαχαίρι και να σκότωσε δεν το πιστεύω με τίποτα» συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Όπως σημείωσε, ο ανήλικος επέστρεψε στο σπίτι του στο Λουτράκι την Κυριακή και τη Δευτέρα τους γνωστοποίησε ότι είχε εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό. «Πώς να αντιδράσει μια μάνα όταν ακούει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε.

Για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία, είπε ότι τα είχε δει δύο φορές, χωρίς να έχει καλή άποψη. «Κάτι στο βλέμμα τους φαινόταν πονηρό. Δεν μπορείς όμως να τα κατηγορήσεις γιατί είναι παιδιά» είπε η μητέρα του 16χρονου.

Τέλος, όπως σημείωσε θα είναι δίπλα στο παιδί της, προκειμένου να το στηρίξει.

 

 

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Μέλος της συμμορίας ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά ο 16χρονος Λουτρακιώτης

Λουτράκι: Δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

Το προφίλ του 16χρονου από το Λουτράκι, που εμπλέκεται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγια Βαρβάρα

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog