Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Παραλίγο να τον κατασπαράξει αγριεμένος σκύλος στον περιφερειακό (φωτο)

- Advertisement -

Πήγε ο άνθρωπος να περπατήσει στον περιφερειακό δρόμο του Λουτρακίου και παραλίγο να τον κατασπαράξει αγριεμένος σκύλος.

Ο αναγνώστης μας, καταγγέλει ότι πρόκειται για μεγαλόσωμο άσπρο σκυλί που μοιάζει με λυκόσκυλο, όπως αναφέρει.

Ο αναγνώστης μας μαζί με ένα φίλο του περπατούσαν αμέριμνοι, όταν ο σκύλος ήρθε πίσω τους χωρίς να τον αντιληφθούν και χίμηξε κατά πάνω του δαγκώνοντάς τον στο μηρό.

Αφού πάλεψε με τον αγριεμένο σκύλο, κατάφερε να ξεφύγει, με τη βοήθεια του φίλου του, απομακρύνοντας το σκύλο που είχε μπήξει στην κυριολεξία τα δόντια του στο πόδι και δεν το άφηνε.

Ο αναγνώστης μας αιμόφυρτος μεταφέρθηκε από το φίλο του στο Κέντρο Υγείας που του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αντιτετανικός ορός.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Ο αναγνώστης μας είναι φιλόζωος, έχει και αυτός δεσποζόμενα ζώα, προσέχει και αρκετά αδεσποτάκια, όμως τέτοια επιθετικότητα δεν έχει ξανασυναντήσει, όπως τονίζει !

**Αξίζει να αναφερθεί ότι καταγγελίες για σκύλο με την ίδια περιγραφή και την ίδια επιθετική συμπεριφορά στον περιφερειακό δρόμο Λουτρακίου έχουν ξαναγίνει στο loutrakiblog.gr 

 

 

Λουτράκι: Απαράδεκτοι: Δείτε τι έκαναν

Δέκα νέα κρούσματα στην Κορινθία – 6 ΠΕ με τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και να ήταν το μόνο περιστατικό… έχει γίνει καθημερινότητα με τα αδέσποτα στην πόλη… παθών και εγώ δύο φορές σε διάστημα ενός έτους…σε διαφορετικές τοποθεσίες… Δήμος, φιλοζωική,…κλπ εμπλεκόμενοι φορείς άφαντοι και ο ένας την ευθύνη στον άλλον….

  2. Το θέμα με τα σκυλια έχει παραγινειΣτο Λουτρακι δεν μπορείς να κυκλοφορησειςΟρμανε Γιατί η Δημοτικη αρχή δεν κάνει κάτιΔεν τα βλέπει κυκλοφορουν ανεξελεκταΤα βλέπουν στο δρόμο και οι αντιδημαρχοιΠινουν καφέ Αυτους ψηφισατε

  3. Η κατάσταση με τα αδέσποτα, που στην πλειοψηφία τους, είναι άγρια σκυλιά στο Λουτράκι τείνει να γίνει τραγική πλέον!!Δεν μπορείς ούτε να περπατήσεις, ούτε να περάσεις με ποδήλατο, ούτε με μηχανάκι!!!Η Δημοτική αρχή του τόπου, σύσσωμη,θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν της διότι η επίθεση σε δημότες είναι αυξανόμενη και πρέπει να δωθεί μία λύση!!!

  4. Χα χα χα εάν τολμήσεις και χτυπήσεις τον σκύλο πας μέσα για κακούργημα…πανηλίθιοι μισάνθρωποι με τους νόμους σας που αγαπάτε τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους.Αγαπητέ δαγκωμένε ,τράβα μια μήνυση στον αρμόδιο αντιδήμαρχο του δήμου ,πάρτου κανά 20άρι χιλιάρικα για ηθική βλάβη μπας και φιλοτιμηθεί να κάνει κάτι…

  5. Τί άλλο πρέπει να γίνει για να μαζέψουν όλα τα αδέσποτα οι αρμόδιοι; Και σεις που τα ταΐζετε έξω από τις αυλές σας για να σας φυλάνε χωρίς να σας λερώνουν την αυλή , πρέπει να φάτε πρόστιμο κανονικά.

  6. Μαζέψτε τα αδέσποτα σκυλιά!!!!!!!!! Κάντε κάτι!!!!!!!! Για όνομα του Θεού!!!! Πρέπει να αναφέρουμε συνέχεια περιστατικά!!!Τσίπα υπάρχει; Πρέπει να φθάσουμε στη νομική οδό; Εμπλεκόμενοι φορείς που είστε;

  7. Γιατί τόσο μίσος όλοι σας για τα σκυλιά;εμένα γιατί δεν μου έχουν επιτεθεί ποτέ;ποιος ξέρει τι κλωτσιά του έδωσε για να του χυμηξει.και το μπιφτέκι και τις φόλες να τις φάτε εσείς,για να δείτε τι πόνο έχουν.ντροπη σας.

  8. Πες τα βρε Γιάννη στους απολίτιστους. Θέλουν να λέγονται και Έλληνες που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. Ποιοί; Οι απολίτιστοι νεοέλληνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog