Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κορονοϊός: Σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό η δασκάλα του 1ου δημοτικού σχολείου Λουτρακίου (video)

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr η 33χρονη κοπέλα, δασκάλα ειδικότητας, που διδάσκει στα δημοτικά σχολεία του Λουτρακίου, της Ισθμίας και της Κορίνθου, (συνολικά 5 σχολεία της Κορινθίας), νοσηλεύεται από την Παρασκευή το βράδυ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός των Αθηνών με οξεία πνευμονία  υψηλό πυρετό και πρόβλημα στην πήξη του αίματος..

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, έγινε γνωστό το κρούσμα στο 2ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου, ενώ την επόμενη μέρα βρέθηκε θετική στον ιό και η δασκάλα παράλληλης στήριξης-διδασκαλίας της ΣΤ δημοτικού.

Η 33χρονη δασκάλα χωρίς να γνωρίζει για τα επιβεβαιωμένα κρούσματα δίδασκε κανονικά στα σχολεία, ενώ τη Δευτέρα δίδασκε μέχρι την τελευταία διδακτική ώρα στο 2ο δημοτικό σχολείο Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μαθαίνοντας για τις συναδέλφους της που νόσησαν, φοβήθηκε (όπως είναι λογικό) και υποβλήθηκε οικειοθελώς σε τεστ κορονοϊού, στο οποίο βρέθηκε θετική .

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο γολγοθάς της. Η κατάσταση της υγείας της χειροτέρεψε γρήγορα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Πραγματικά ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και δύναμη στον αγώνα που δίνει αυτή τη στιγμή η 33χρονη δασκάλα στο νοσοκομείο.

Να γυρίσει σύντομα και πάλι δυνατή !

 

 

Λουτράκι: Μία ακόμα δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο δημοτικό σχολείο

Λουτράκι: Δασκάλα με κορονοϊό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο

Τάσος Σακελλαρίου: Δασκάλα με κορονοϊό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγκληματική ανευθυνότητα, που θέτει σε διακινδύνευση ανθρώπινες ζωές. Τώρα της εκπαιδευτικού, στο μέλλον κάποιου άλλου. Οι θεσεις ευθυνης σε δημόσιο σχολείο συνεπάγονται αυξημενες υποχρεώσεις εποπτείας και πιστης τήρησης των μέτρων και των οδηγιών που δίνονται από τις αρμοδιες αρχες. Τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται σε περίπτωση διαπίστωσης κρούσματος είναι συγκεκριμένα, απόλυτα κατανοητά, λογικά και έχουν δοθεί σχετικές οδηγίες σε όλα τα σχολεία. Όσοι δε κατέχουν θέση ευθύνης οφείλουν να εποπτεύουν και να εξασφαλίζουν την ακριβή τήρηση των όσων προβλέπονται. Εδώ προφανώς δεν τηρήθηκε έγκαιρα κανένα απολύτως επίσημο μέτρο ενημερωσης (εκπαιδευτικών και γονέων)με την κρυφή ελπίδα ότι δε θα υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού. Εν τελεί η προσωπική πρωτοβουλία της δασκάλας να κάνει το τεστ ήταν σωτηρία αφενός για την ίδια και την οικογένεια της και αφετέρου για το σχολείο το οποίο έστω καθυστερημένα και εντελώς ανεπίκαιρα έκανε απολύμανση.

  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στη κοπέλα ευχομαι να γίνει καλάΘα πρέπει η Δήμος να πάρει περισσοτερα μετράΝα αυξηθεί το προσωπικό καθαριότητα δεν μπορείΈνα άτομο να καθαρίζει ένα σχολειο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog