Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19 Νοεμβρίου: Παγκόσμια ημέρα των ανδρών

- Advertisement -

Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών (International Men’s Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου (όχι στην Ελλάδα) για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Το θέμα του φετινού εορτασμού (2020) είναι «Καλύτερη υγεία για τους άνδρες και τα αγόρια» και στοχεύει στην πραγματοποίηση πρακτικών βελτιώσεων στην υγεία και την ευημερία του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού.

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ανδρών , που δεν θα αργήσει η επίσημη αναγνώρισή της από τον ΟΗΕ, πρωτογιορτάστηκε στις 19 Νοεμβρίου 1999 στα νησιά Τρίνιδαδ και Τομπάγκο της Καραϊβικής, με πρωτοβουλία του δρος Τζέρομ Τιλακσίνγκ.

Κορονοϊός: Δράμα δίχως τέλος στην Θεσσαλονίκη – Δεν φτάνουν τα ψυγεία για τους νεκρούς

Σκληρός Τζιχαντιστής του ISIS παρίστανε τον οικογενειάρχη στον Ελαιώνα – Ανατριχιαστικό βίντεο με την δράση του

19η Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών (video)

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Μπαμπα, οταν περπατας εξω και ειδικα σε μερη που συχναζουνε και πολλες κυριες, να εχεις παντα το κεφαλι σου στην ευθεια και στραμενο μπροστα και να παψεις επιτελους να το… γυρνας δεξια και αριστερα, γιατι στο τελος απλως θα… στραβολεμιασης και δεν θα σε θελει καμια, μετα! Ακουσε και αυτον τον γιο σου μια φορα.” Φιλικα, Αλεξης

  2. Αλέξη, ο μπαμπάς σου έχει αρχίσει να γίνεται ρομπούλα ξεκούμπωτη στο σχολείο. Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου τον συζητάνε ήδη. Ένας συμμαθητής σου.

  3. To… κλαδευτηρι στα δεντρακια που λεγαμε τις προαλλες!! Το… κοψιδακι στα σχολιακια, που λεμε τωρα!!! Ε καλα, αυτο που το πατε!!! “Τυφλα να χει” κοτζαμ Προκρουστης μαζι και το… πριονι του!!! Τελος παντων, μιας και δεν ειναι στο χερακι μου να κανω κατι το διαφορετικο, χαιρομαι που τουλαχιστον ολα αυτα τα μηνυματακια τα… κομμενα δεν πανε και εντελως χαμενα, μιας και θεωρω οτι τα βλεπει και τα διαβαζει η παντοτε καλη μου φιλη, η γοητευτικη Χαρα και φανταζομαι και θελω να πιστευω πως για εστω και λιγακι μπορει και να της αρεσουνε και να την κανουνε να χαμογελα!! Με εκτιμηση, Τακης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog