Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι: Βροχερές καλησπέρες γιατί μας αρέσει η βροχή ! (εικόνες)

- Advertisement -

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που μισούν τις βροχερές μέρες κι αυτοί που τις λατρεύουν. Εμείς θα μείνουμε στη δεύτερη κατηγορία, μιας και ανήκουμε σε αυτή.

Γιατί μας αρέσουν οι βροχερές μέρες; Οι λόγοι είναι πολλοί και σίγουρα θα ταυτιστείς μαζί τους κι αν δεν σου αρέσουν αυτές, οι πιο μελαγχολικές -για πολλούς- μέρες, ίσως αλλάξεις γνώμη ή ίσως αυτές οι μέρες γίνουν και για σένα λίγο καλύτερες.

Αρχικά όταν βρέχει ο κόσμος “τρελαίνεται” , το ποστάρουν σε όλα τους τα social media και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Γιατί μας αρέσουν οι βροχερές μέρες; Όλοι οι λόγοι!

Έχεις μια δικαιολογία για να μείνεις στο κρεβάτι

Εντάξει, ίσως πρέπει να πας στη δουλειά ή στο σχολείο, αλλά πού και πού θέλεις λίγο να μείνεις στο σπίτι και να χαλαρώσεις.

Σε μια τέτοια περίπτωση, όταν βρέχει έχεις την καλύτερη δικαιολογία να μείνεις λίγο παραπάνω στο κρεβάτι, να χουχουλιάσεις με την κουβέρτα και να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Ακούς και μυρίζεις βροχή

Υπάρχει καλύτερο από τον ήχο της βροχής και τη μυρωδιά; Κάθεσαι στο σπίτι, το δικό σου ή φίλων, ακούς τη βροχή, η οποία σε χαλαρώνει και σε βυθίζει στις σκέψεις σου.

Και είναι ακόμη καλύτερο, όταν έχεις ένα βιβλίο για παρέα και μια κούπα τσάι!

Δεν χρειάζεται να… ποτίσεις τα λουλούδια

Μπορεί να σου φαίνεται αστείο, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στη λίστα μας! Τις βροχερές μέρες δεν χρειάζεται να βγεις έξω να ποτίσεις τα λουλούδια… και αυτό γιατί η Μητέρα Φύση έχει φροντίσει.

Κάνεις δουλειές που αμελείς τόσο καιρό

Όταν έχει κακοκαιρία είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αμελήσεις όλα όσα πρέπει να κάνεις. Για παράδειγμα, είναι η καλύτερη στιγμή να οργανώσεις το email σου, να κάνεις μια γενική στο σπίτι, να φτιάξεις τη ντουλάπα σου ή να μαγειρέψεις κάτι νόστιμο!

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου

Αυτό είναι για τις γυναίκες. Τις ημέρες που βρέχει δεν χρειάζεται να φτιάχνεις τα μαλλιά σου, αφού δεν έχει κανένα απολύτως νόημα! Μπορείς να τα πιάσεις μια πρόχειρη αλογοουρά και να μην σπαταλήσεις χρόνο!

Εν μέσω καραντίνας δε, ίσως είναι ευκαιρία και για λίγο ρομαντισμό παραπάνω !!

Βροχερές όμορφες καλησπέρες λοιπόν από την ομάδα του loutrakiblog.gr

 

 

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων φιγουράρει στο φυλλάδιο πολιτιστικών διαδρομών που διασχίζουν την Ελλάδα

Όμορφες εικόνες: Ουράνιο τόξο στο Λουτράκι (φωτο)

18 Noεμβρίου: Bροχερή μέρα καραντίνας στο Λουτράκι (video)

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια μερα με βροχη φαινεται πως αρεσει πολυ εδω μεσα σε μια ιδιαιτερως ρομαντικη, ευαισθητη, τρυφερη και βεβαιως γυναικεια ψυχη! Και ολοι ξερουμε καλα το πια μπορει να ειναι αυτη, η ψυχουλα δηλαδη… Τακης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog